Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Στο αγίαζι της ενημέρωσης Arfara News 2 Τρίτη 07 Ιουνίου 2016

Στο  αγιάζι της ενημέρωσης Arfara News 2  Τρίτη 07  Ιουνίου 2016 :
~Ο Θεός από κάθε άνθρωπο που είναι βαπτισμένος ζητάει αυτά τα τρία: Από την ψυχή ορθή πίστι, από την γλώσσα την αλήθεια και από το σώμα την σωφροσύνη.
ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ ...ΠΑΙΖΟΥΝ  ΠΗΔΗΜΑ-ΑΡΦΑΡΩΝ 2009 
~Ένα μόνον ζητεί ο Θεός. να τον τιμάς, να τον αγαπάς και να φυλάττης τας έντολάς Του, αναγνωρίζων ότι ο Πλαστουργός σου είναι Αυτός. Δεν θέλει να μοιράζης την δόξαν Του και να λατρεύης, άλλα αντί άλλων. Δεν θέλει να αγαπήσης κανένα πράγμα περισσότερον απ' Αυτόν...
 ~
***  ~ Αγάπη πρώτα στο Θεό μας , μετά στον εαυτόν μας και τέλος στον εχθρό μας ! Κι άν περισεύει στα Ζώα και τα Φυτά μας !
*** ~*Video Βίντεο φωτογραφιών για παλιές θυμίσεις αναμνήσεις 2016  Σ.Ν.Σ. : https://youtu.be/8GwSWpnxuZY .-

 
VIDEO Φωτογραφιών από 6η Ημερίδα στο Αρφαρά 05/06/2016  https://youtu.be/qdfUrsi7w5s  .-
 

  *** Έφθασε η "Λευκή Βίβλος"! Ο πόλεμος Ρωσίας-Γερμανίας είναι γεγονός...
 
~   Εκδόθηκε η νέα "Λευκή Βίβλος" στην Γερμανία. Πρόκειται για ένα έγγραφο 80 σελίδων, το οποίο παρουσιάζει όλες τις αλλαγές που εισηγείται το Υπουργείο Άμυνας της χώρας σχετικά με την Εθνική Ασφάλεια. Η προηγούμενη έκδοση είχε έλθει το 2006.
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη έκδοση, τα πιο κρίσιμα ζητήματα ασφαλείας για τους Γερμανούς είναι τα εξής:
α) Η στοχοποίηση της Γερμανίας από τους τρομοκράτες του ISIS και της Αλ-Κάιντα.
β) Απειλές που στον κυβερνοχώρο και τις επικοινωνίες.
γ) Κλιματική αλλαγή.
δ) Προσφυγικό.
ε) Εξοπλισμοί.
Η σημαντικότερη όμως αλλαγή δε βρίσκεται σε αυτή τη λίστα, αλλά στην καταχώριση των εχθρών και των συμμάχων της Γερμανίας, όπου πλέον η Μόσχα δεν θεωρείται ως συνεργάτης. Μάλιστα τονίζεται πως οι δράσεις της Μόσχας σε Κριμαία και Ανατολική Ουκρανία.
"Οι δράσεις της σε Κριμαία και Ανατολική Ουκρανία είχαν άμεσες συνέπειες στην ασφάλεια της Γερμανίας. Η Ρωσία δίνει έμφαση στον στρατηγικό ανταγωνισμό και αυξάνει τις στρατιωτικές της δράσεις στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ".
"Κυριότερη μας ανησυχία είναι η αυξανόμενη χρήση υβριδικών εργαλείων που στοχεύουν στο να θολώσουν τα νερά μεταξύ πολέμου και ειρήνης και η ανατρεπτική υπονομευτική δράση άλλων κρατών".
"Μεγάλη χρήση των επικοινωνιών και κυρίως του διαδικτύου για να επηρεαστεί και να διαμορφωθεί η κοινή γνώμη ο έλεγχος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και η χειραγώγηση πληροφοριών και ειδήσεων".
"Χωρίς θεμελιώδη αλλαγή η Ρωσία θα αποτελέσει στο άμεσο μέλλον πρόκληση για την ασφάλεια στην ήπειρο μας".
Με την τελευταία φράση, η Λευκή Βίβλος θέτει ως πιθανό εχθρό για την ασφάλεια της Ευρώπης την Ρωσία. Στην ουσία, το έγγραφο αυτό θα δίνει κατευθύνσεις για τα επόμενα χρόνια, διαμορφώνοντας την πολιτική που θα ακολουθήσει η Γερμανία.
Πρόκειται για προστάδιο ενός σύγχρονου ψυχρού πολέμου, ο οποίος θα κλιμακωθεί ταχύτατα. Το μόνο σίγουρο είναι πως η σύγκρουση Ρωσίας Γερμανίας κλιμακώνεται.

*** ΔΕΟΣ! Το χρυσό στεφάνι μίλησε! "Φωνάζει" Μακεδονία...

~ Συγκλονίζουν τα στοιχεία για το χρυσό στεφάνι, το οποίο βρέθηκε κρυμμένο σε σπίτι "Συλλέκτη" της Αγγλίας, το οποίο βγαίνει σε δημοπρασία στις 9 Ιουνίου από τον οίκο Duke's.
Ο συνταξιούχος, ο οποίος είναι ο εγγονός του "συλλέκτη", επικοινώνησε με τον ανωτέρω οίκο δημοπρασιών, προκειμένου να γίνει η καταγραφή και η εκτίμηση διαφόρων κειμηλίων και αντικειμένων του παππού του, τα οποία είχε κληρονομήσει.
Κάτω από το κρεβάτη, σε ένα χαρτοκιβώτιο, εντοπίστηκε τυλιγμένο ένα ολόχρυσο και πανέμορφο στεφάνι, το οποίο κοστολόγησε ο οίκος για περισσότερες από 100.000 λίρες Αγγλίας.
Πρόκειται για ένα στεφάνι που βρέθηκε άθικτο, πρόκειται για δουλειά "επαγγελματία" αρχαιοκάπηλου, ο οποίος έβαλε χέρι στο αρχαίο κειμήλιο, το οποίο προέρχεται από τη Μακεδονία των Ελληνιστικών χρόνων, μετά τον Μέγα Αλέξανδρο. Είναι δηλαδή 2.300 ετών.
Το στεφάνι εκλάπη από τη χώρα μας κατά τη δεκαετία 1940-1950 και οι εκτιμητές υποστηρίζουν πως άνηκε σε πριγκίπισσα ή βασίλισσα της Μακεδονίας.
Η χώρα μας πρέπει σε κάθε περίπτωση να μπλοκάρει την δημοπρασία, η οποία νομιμοποιεί την εγκληματική κλοπή ενός αρχαίου κειμηλίου.

*** ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ! ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... (ΕΙΚΟΝΑ)

~
Όπως σας έχουμε κατά καιρούς αναφέρει με εκτενές ρεπορτάζ στο voicenews.gr, από το 2017 θα ξεκινήσει η κυκλοφορία των νέων ταυτοτήτων, οι οποίες θα περιέχουν και μικροτσίπ. Στο μικροτσίπ των νέων ταυτοτήτων, θα αποθηκεύονται όλα τα βιομετρικά στοιχεία, τα οποία, σύμφωνα με τις αρχές, δε θα αντιγράφονται και δε θα πλαστογραφούνται. Επιπλέον θα εμπεριέχονται στοιχεία όπως το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ.
“Η επιτροπή του ΥΠΕΣ και του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ολοκληρώνει το νομοθετικό πλαίσιο για τη νέα ταυτότητα. 11 εκατομμύρια έγγραφα και πιστοποιητικά του Δημοσίου θα αποτελούν παρελθόν”, ανακοίνωσε ο Υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Για την απόκτηση των νέων ταυτοτήτων θα πρέπει να πληρώσουμε 10 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο παράβολο. Οι ταυτότητες αυτές πρόκειται να κοστίσουν στο κράτος 80 εκατομμύρια ευρώ.

***  Μετά το ΚΟΡΑΝΙ στην Αγία Σοφία η Ρωσία ετοιμάζει ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ!

~  Έξαλλη είναι η Ρωσία με την απόφαση της Τουρκίας, να διαβαστεί το Κοράνι στην Αγία Σοφία, όπως μεταδίδουν τα Ρωσικά ΜΜΕ.
Η Μόσχα θεωρεί την νέα ενέργεια της Τουρκία, ως υπόλειμμα της Οθωμανικής Κυριαρχίας, που προσβάλει τον Χριστιανισμό και για αυτό πολλοί αναλυτές υποστηρίζουν ότι θα αντιδράσει αναλόγως.
Βέβαια αντίστοιχες ήταν και οι δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος με αφορμή την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων από το Γερμανικό Κοινοβούλιο, δήλωσε τα εξής: «η υπερφίαλη εξωτερική πολιτική της Τουρκίας τα τελευταία χρόνια με τις ατελείωτες προκλήσεις της οδηγεί αυτή την χώρα σε οριστική διάλυση».
Ο κ. Λαβρόφ επιτέθηκε για πρώτη φορά τόσο σκληρά στην Τουρκία, καθώς σχολίασε πως έρχεται το τέλος της!
Βέβαια αναφέρθηκε και στην Γερμανία, για την οποία είπε ότι με την νέα της απόφαση, έρχεται πιο κοντά στην Ρωσία.
Πλέον αναμένουμε τις εξελίξεις και τις αντιδράσεις Μόσχας-Άγκυρας…
~
*** Ραγδαίες εξελίξεις! Έρχεται δημοψήφισμα...

~ Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο για διενέργεια δημοψηφίσματος μέσα στο άμεσο διάστημα η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.
Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των κυβερνητικών συντακτών, η κ. Γεροβασίλη, όταν ερωτήθηκε για το θέμα, απάντηση πως η κυβέρνηση δε σκέφτεται κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής και πως όλα είναι πιθανά όπως πάντα.
Λίγο μετά τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο Γιώργος Κατρούγκαλος υπογράμμισαν πως η κυβερνητική πρόταση για την Συνταγματική αναθεώρηση θα ανακοινωθεί από τον Αλέξη Τσίπρα στις 24 Ιουλίου.
Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως η πρόταση για την αλλαγή του εκλογικού νόμου θα γνωστοποιηθεί νωρίτερα.

*** ΕΚΤΑΚΤΟ! Στο νοσοκομείο ο Μπερλουσκόνι...

~  Με καρδιακά προβλήματα εισήχθη στο νοσοκομείο ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αν και η εκπρόσωπος του κόμματος ανακοίνωσε πως δεν απειλείται άμεσα η ζωή του.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου Σαν Ραφαέλε, η νοσηλεία του Μπερλουσκόνι είχε κριθεί αναγκαία λόγω "καρδιακής ανεπάρκειας".
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας αντιμετώπιζε κατά καιρούς προβλήματα με την καρδιά του. Όταν ήταν 70 ετών του είχαν τοποθετήσει βηματοδότη σε νοσοκομείο των ΗΠΑ.

***  Ρωσικό "χαστούκι" στις ΗΠΑ...

~   Ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών παραχώρησε πριν από λίγες μέρες μία αποκαλυπτική συνέντευξη, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε υποστήριξε πως οι ΗΠΑ ζήτησαν από τη Ρωσία να μην πλήξει τις θέσεις του μετώπου της Αλ Νούσρα. Οι ΗΠΑ απαίτησαν από τη Ρωσία "να μην κάνουν τίποτα πίσω από την πλάτη της Μόσχας".
Ο Λαβρόφ λοιπόν τόνισε πως οι ΗΠΑ φοβούνταν ότι στις περιοχές που τελούν υπό τον έλεγχο της Αλ Νούσρα θα βρίσκονταν και μέλη της συριακής αντιπολίτευσης. Επιπλέον υπογράμμισε πως όσοι ήθελα να αποχωρήσουν από την περιοχή θα μπορούσαν να το κάνουν από τον προηγούμενο Φεβρουάριο.
"Πιστεύουμε ότι υπήρχε αρκετός χρόνος για την “κανονική” αντιπολίτευση να αποχωρήσει από τα εδάφη της Αλ Νούσρα από τον Φεβρουάριο. Εκείνοι που δεν πήραν αποστάσεις από τους τρομοκράτες μπορούν να επιρρίψουν ευθύνες μόνο στον εαυτό τους".
Παράλληλα υπογράμμισε πως η Ρωσία θα ενισχύσει τις συριακές δυνάμεις ακόμη περισσότερο με τις αεροπορικές επιδρομές, καθ' όλη τη διάρκεια των μαχών γύρω από Χαλέπι. Στόχος είναι να αποτραπεί ανακατάληψη της ευρύτερης περιοχής από τους ισλαμιστές.
"Θα αποφασίσουμε πώς οι αεροπορικές δυνάμεις μας θα δράσουν, σύμφωνα με την κατάσταση. Αυτό δε θα αποτελέσει έκπληξη για τους Αμερικανούς".
"Αναμένουμε από τους εταίρους μας να συνεργαστούν με εμάς με τιμιότητα και να μην προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν τις συνήθεις επαφές για να πάνε μυστικά στο Plan B, C ή D πίσω από την πλάτη μας".

*** Κατέληξε το θύμα της επίθεσης στα Εξάρχεια...

~  Όπως σας αναφέραμε με προηγούμενο άρθρο του voicenews.gr, ένας άνδρας αραβικής καταγωγής, δέχτηκε επίθεση στα Εξάρχεια, από δύο αγνώστους, οι οποίοι τον πυροβόλησαν έξι φορές.
Η επίθεση έγινε στις 11:30 το πρωί και το 35χρονο θύμα δέχθηκε τα πυρά στο λαιμό, όταν έβγαινε από την πολυκατοικία στην οδό Θεμιστοκλέους 88.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστυνομία ερευνά την πιθανότητα ξεκαθαρίσματος λογαριασμών για υπόθεση ναρκωτικών.

*** Ηχηρές απαντήσεις Παππά για τις εξελίξεις στον Ηλεκτρονικό Τύπο...

~  Τάξη, οργάνωση και ασφάλεια επιθυμεί να βάλει ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, στο άναρχο τοπίο του ηλεκτρονικού τύπου.
Σε συνέντευξη Τύπου σήμερα το πρωί ο υπουργός Επικρατείας και ο ο γγ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος παρουσίασαν  το Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης (Μητρώο Online Media). Το μητρώο επιχειρήσεων ηλεκτρονικών ΜΜΕ είναι μία πρωτοβουλία που θεσμοθετήθηκε με τον νόμο 4339/1 και λειτουργεί ως μηχανισμός πιστοποίησης, δίνοντας κίνητρα στις νόμιμες επιχειρήσεις να ενταχθούν σε αυτό.
Η εγγραφή στο μητρώο είναι μεν καθαρά προαιρετική, αλλά θα δοθούν κίνητρα στις ιστοσελίδες για να εγγραφούν, όπως παρατηρητήριο για τη λογοκλοπή, ώστε να υπάρχει παντού η πηγή της αρχικής είδησης, πρόσβαση στα αρχεία οπτικοακουστικών μέσων και δυνατότητα λήψης κρατικής διαφήμισης.
Όπως δήλωσε ο Υπουργός :
"Τουλάχιστον τα δύο τρίτα της κοινωνίας ενημερώνονται μέσω του Διαδικτύου και αναμένεται αυτό να αυξηθεί. Είναι δύσκολη η νομοθετική πρωτοβουλία σε αυτόν τον τομέα που είναι τεχνολογία αιχμής. Δεν παρεμβαίνουμε στο περιεχόμενο. Δίνουμε θετικά κίνητρα για να μπουν στο μητρώο"
To μητρώο όμως συνεχίζει. Οι ιστοσελίδες θα είναι επίσης υποχρεωμένες να δηλώνουν υπεύθυνα τον αριθμό των εργαζομένων που απασχολούν, καθώς και το εργασιακό τους καθεστώς,
 Για να εγγραφεί ένα διαδικτυακό μέσο (επιχείρηση, νομικό πρόσωπο, φυσικό πρόσωπο) ενημερώνει το emedia για τη νομική μορφή, τη μετοχική σύνθεση ή το νόμιμο εκπρόσωπο (εκδότης ή διευθυντής) και τον αριθμό των εργαζομένων. Με τον τρόπο αυτό μπαίνει επιτέλους ένα τέλος στην εργασιακή αναρχία που επικρατεί στον ηλεκτρονικό Τύπο. Προστατεύονται οι εργαζόμενοι καθώς και οι σωστοί και νόμιμοι επιχειρηματίες του χώρου.
«Ελπίζουμε ότι το μητρώο θα είναι και ένα πρώτο βήμα να κάτσουν στο τραπέζι οι αρμόδιοι φορείς, δηλαδή οι επαγγελματικές ενώσεις των δημοσιογράφων, ώστε αυτοί να καθορίσουν ένα νέο κώδικα δεοντολογίας που θα πρέπει να διέπει να το διαδίκτυο», είπε ο κ. Κρέτσος, εχθές στην προ-παρουσίαση του Μητρώου.
Η κυβέρνηση και ο Υπουργός κινούνται στη σωστή κατεύθυνση, σε αυτό τον τομέα, δείχνοντας να έχουν αντιληφθεί τα προβλήματα του χώρου και βρίσκοντας μία λύση που βρίσκει σύμφωνους όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.  Δείτε βίντεο από την παρουσίαση  ,
 Παρουσίαση του Μητρώου Online Media από το Ν. Παππά   https://youtu.be/gvzb4rDEzdQ?t=140  .-

***  Ηχηρό μήνυμα προς ΝΑΤΟ και Τουρκία από τις Ένοπλες Δυνάμεις!

~  Σε ετοιμότητα στο Αιγαίο βρίσκονται όλες οι μονάδες, έτσι ώστε να προχωρήσουν στην εκτέλεση πολλαπλών αντικειμένων, στα πλαίσια της διακλαδικής συνεργασίας με τους υπόλοιπους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων και κατά κύριο λόγο την Πολεμική Αεροπορία. Επιπλέον θα δοκιμαστούν ειδικά σχέδια, με την εφαρμογή πειραματικών και καινοτόμων τακτικών.
Οι καινοτόμες αυτές τακτικές βρίσκονται εκτός των νατοϊκών προτύπων. Η δημοσιοποίηση των δεδομένων της άσκησης στέλνει ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και κατά κύριο λόγο προς το ΝΑΤΟ.
Η Πολεμική Αεροπορία θα βρίσκεται σε ετοιμότητα καθ' όλη τη διάρκεια της επιχείρησης, προκειμένου να αναχαιτιστούν αεροσκάφη που ενδέχεται να στείλει η Τουρκία, προκειμένου να κατασκοπεύσει τις τακτικές που θα δοκιμαστούν.

 ***  Στείρα άρνηση η μέθοδος των ανόητων και των εχόντων ιδιοτέλεια!

~ Γράφει ο Δημήτριος Ζακοντίνος
Οικονομολόγος
Ο Ιβάν Τουργκένιεφ έχει γράψει μια μικρή ιστορία:
Σε μια πόλη, ζούσε ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος, μια μεγαλοφυΐα. Και στην ίδια πόλη, ζούσε ένας ηλίθιος.
Μια μέρα, ο ηλίθιος πλησίασε τον έξυπνο και του ζήτησε να του δείξει έναν τρόπο να γίνει έξυπνος. Ο έξυπνος ρώτησε τον ηλίθιο αν ήθελε να γίνει έξυπνος ή να φαίνεται έξυπνος, επειδή το να γίνεις έξυπνος, είναι μια μεγάλη διαδικασία, το να φαίνεσαι όμως έξυπνος, είναι εύκολο. Ο ηλίθιος απάντησε ότι ήθελε να του δείξει με τον ευκολότερο τρόπο ό,τι χρειαζόταν για να φαίνεται έξυπνος. Δεν ανησυχούσε για το πώς θα γίνει έξυπνος.
Ο έξυπνος σχολίασε ότι με το να γίνει κανείς έξυπνος, υπήρχε πιθανότητα να κάνει λάθη, ενώ με το να φαίνεται έξυπνος, δεν θα μπορούσε να κάνει κανένα λάθος.
Ο ηλίθιος άρχισε να ανυπομονεί και ζητούσε από τον έξυπνο να του δείξει το κόλπο χωρίς άλλη καθυστέρηση. Έτσι, ο έξυπνος του είπε να αρνείται απλώς κάθε τι που ακούει. Αν κάποιος έλεγε, «υπάρχει Θεός», ο ηλίθιος έπρεπε αμέσως να απαντήσει πως δεν υπάρχει.
Ο ηλίθιος ρώτησε τον έξυπνο: «Πρέπει να λέω τέτοια πράγματα, ακόμα κι αν δεν ξέρω τίποτα για το θέμα;»
Ο έξυπνος απάντησε: «Εσύ δε χρειάζεται να σκοτίζεσαι καθόλου για να μάθεις πράγματα. Αν ακούσεις να λένε ότι ο τάδε ζωγράφος ζωγραφίζει καταπληκτικούς πίνακες, εσύ πες απλώς ότι είναι σκέτα σκουπίδια. Ζήτησέ τους να σου αποδείξουν πως είναι καταπληκτικοί! Αν ακούσεις να λένε ότι η μουσική του δείνα είναι ουράνια, εσύ πες ότι τέτοια μουσική παίζουν και στην κόλαση και ζήτησέ τους να σου αποδείξουν πως είναι ουράνια μουσική. Εσύ απλώς να αρνείσαι τα πάντα και αν κάποιος σου εναντιωθεί, προκάλεσέ τον να αποδείξει τον ισχυρισμό του.»
Και από εκείνη την ημέρα, ο ηλίθιος άρχισε σιγά-σιγά να γίνεται γνωστός στην πόλη ως έξυπνος. Και όλοι απορούσαν πώς τα είχε καταφέρει!
Αυτός ο αιώνας είναι, κατά κάποιο τρόπο, ο αιώνας πολλών ειδών ηλιθίων. Και το θεμέλιο της ηλιθιότητας είναι η άρνηση.

*** Ο πλούτος των πολιτικάντηδων!

~   Γράφει ο πολίτης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ
Τι μαθαίνουμε από την εφ. «δημοκρατία», η οποία στο φ. της 12ης Μαρτίου, στο οποίο δημοσιεύονται τα περιουσιακά τους στοιχεία για το 2012. Πριν προχωρήσω, μεταφέρω μερικές φράσεις από το πρωτοσέλιδό της, όπου και μερικές αντιπαθείς φάτσες.
Αντιγράφω: «Περιουσίες που ο περισσότερος κόσμος δεν έχει τολμήσει να δει ούτε στον.. ύπνο του» - «Καταθέσεις, μετοχές, ομόλογα, ακίνητα, σκάφη, αυτοκίνητα».
Να και μερικές εύστοχες κριτικές φράσεις από το κύριο άρθρο της: «Δυστυχώς, η υποκρισία με τα «πόθεν έσχες» συνεχίζεται ακόμη και τώρα που η βαθιά οικονομική κρίση… δεν έχει νόημα να δίνονται στη δημοσιότητα οι δηλώσεις αυτές με τόσο μεγάλη χρονική καθυστέρηση. Εν έτει 2016 πληροφορούμεθα τα εισοδήματα του 2012… τη στιγμή που το «ποθεν» παραμένει ούτως ή άλλως ελλειμματικό, θα ήταν χρήσιμο τουλάχιστον οι πολίτες να γνωρίζουν ποια περιουσία διέθεταν οι βουλευτές πριν μπουν στην πολιτική…».
Τι θέλει να μας πει η εφημερίδα γι’ αυτή της την έρευνα;
Θέλει να μας πει ότι και εν προκειμένω βρισκόμαστε ενώπιον μιας χονδροειδούς πολιτικής απάτης και μιας παραχάραξης της πραγματικότητας, την οποία ο γράφων σημείωσε και ανέδειξε στο άρθρο του: «Απλοί κανόνες για ένα σωστό πόθεν έσχες» «Ελευθεροτυπία» της 12-2-1992).
Από τότε πέρασε ένα τέταρτο του αιώνα και τίποτα δεν άλλαξε. Τα πάντα στη θολούρα.
Βλέπεις τις φάτσες, βλέπεις τα πλούτη τους αναλογίζεσαι το γεγονός ότι πολλοί απ’ αυτούς ουδέποτε εργάστηκαν έχοντας ως… θεϊκή αποστολή να… σώζουν την… πατρίδα!
Φιλελεύθεροι, σοσιαλιστές και εθνικοπατριώτες κολυμπούν στα πλούτη αλλά και στους πολιτικούς βόθρους!
Τι νόημα έχει να μεταφέρω εδώ τα ονόματα – τα οποία απαξιώ ν’ αναφέρω – και τα πλούτη τα οποία δημοσιεύει η εφημερίδα; Ο φαύλος λαός τα γνωρίζει όλα και όπου διαπιστώνει βόθρους χώνεται κι’ αυτός μέσα. Γι’ αυτό, και μετά μεγίστης αηδίας μεταφέρω εδώ μερικές φράσεις από το πιο πάνω άρθρο μου στην «Ελευθεροτυπία», όταν εκ των κορυφαίων στελεχών της αλλά και της Αριστεράς ήταν και ο συνεξόριστος και φίλος Πότης Παρασκευόπουλος, που μου έδινε αυτό το βήμα της έκφρασης.
Έγραφα, λοιπόν, τότε ασκώντας κριτική στο πλαστό πόθεν έσχες των πολιτικών και τούτα:
«Ο τρόπος που νομοθέτησε η Ελλάδα θα φανεί στο μέλλον ότι δεν είχε πραγματικές προθέσεις για τη σωστή εφαρμογή του… Η έλλειψη του «πόθεν έσχες» και η μη σωστή εφαρμογή του θα συνεχίσει να φθείρει τα ηθικά, κοινωνικά και πολιτικά ερείσματα της ελληνικής κοινωνίας και θα δημιουργεί έτσι ένα φαύλο κύκλο κάθε είδους εθνικών αδιεξόδων».
Εκείνο το κείμενο, το οποίο οι πάντες έγραψαν στ’ αρχ… τους, κατέληγε: «Αν τελικά τούτος ο τόπος δεν προχωρήσει άμεσα στη θέσπιση και εφαρμογή των επιβαλλομένων θεσμικών πλαισίων για την οικονομική διαφάνεια της ζωής των Ελλήνων, θα γίνει προβληματική η εθνική μας ύπαρξη και πορεία» (Αναδημοσιεύθηκε στον Α΄ τόμο του έργου μου: «Πολιτική και Κοινωνία στην Ελλάδα του Λαϊκισμού», εκδ. «Πολιτικά Θέματα», Αθήνα 2003, σελ. 94-95). Πέρασαν 25 χρόνια αλλά το πρόστυχο πολιτικό σύστημα αρνήθηκε επιμόνως να θεσπίσει ένα κανονικό «πόθεν έσχες» για τους στυλοβάτες του που διατηρούν τα οικονομικά τους στο σκοτάδι και στη θολούρα.
Όσο για τον «κυρίαρχο» λαό πέρα βρέχει. Επανερχόμενος στο θεμελιώδες αυτό ζήτημα, στα 1993, προσκόμιζα και τούτο το ιστορικό γεγονός για να ενισχύσω τη θέσπιση ενός σωστού πόθεν έσχες: «Στην Αθηναϊκή Δημοκρατία του Περικλή, όποιος Αθηναίος πολίτης δεν μπορούσε ν’ αποδείξει τη νόμιμη πηγή των περιουσιακών του στοιχείων καταδικαζόταν σε θάνατο, μετά από απόφαση της εκκλησίας του Δήμου» (βλ. το άρθρο μου: «Κοινωνικές Προκλήσεις» («Πολιτικά Θέματα» της 15-3-1993 και αναδημοσίευσή του στον πιο πάνω τόμο, σελ. 163-165). Το χυδαίο πολιτικό σύστημα, όχι μόνο αρνείται τη σωστή λειτουργία του «πόθεν έσχες» αλλά και προβαίνει στην κατάργησή του ή την Κολόβωσή του.
Αυτό γίνεται το καλοκαίρι του 1993, από την κυβέρνηση της Ν.Δ., οποτε ο γράφων επανέρχεται με το άρθρο του: «Η κατάργηση του πόθεν έσχες» («Πολιτικά Θέματα» της 25-7-1993).
Εκείνο το καταγγελτικό κείμενο άρχιζε έτσι: «Η πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης να προβεί στην ουσιαστική κατάργηση της εφαρμογής του περίφημου «πόθεν έσχες», αποτελεί πανηγυρική ομολογία και διαβεβαίωση της Νέας Δημοκρατίας ότι αυτό το κράτος κι’ αυτός ο λαός αναγνωρίζουν ότι το χρήμα που κυκλοφορεί ανάμεσά μας δεν έχει καθαρή και νομική προέλευση… πρόκειται για μια ένοχη σιωπή της αντιπολίτευσης, η οποία συμπορεύεται, που αποδεικνύει αναμφίβολα την πολιτική του ηθική χρεοκοπία των πολιτικών μας ταγών…» (Αναδημοσιεύθηκε στον Α΄ τόμο, οπ.π. σελ. 194-198).
Η εκκωφαντική σιωπή των πάντων συνεχίζεται, αποδεικνύοντας πασιφανώς ότι τόσο ο «κυρίαρχος» λαός όσο και οι πολιτικάντηδες κολυμπούν στην αδιαφάνεια και στην ανομία.
Τρανή απόδειξη το γεγονός ότι η Ομοσπονδία Κατασκευαστών Ελλάδος με ανακοίνωσή της επισήμανε ότι: «Η εφαρμογή του πόθεν έσχες στην αγορά κατοικίας θα σημάνει καταστροφή του κλάδου». Αυτή την εντελώς ανήθικη συμπεριφορά καυτηρίασε ο γράφων, το Δεκέμβριο του 1993 με το άρθρο του: «Φοροδιαφυγή-Κοινωνία-Εξουσία» («Πολιτικά Θέματα» της 17-12-1993 και αναδημοσίευσή του, οπ.π. σελ. 237-242).
Ένας λαός, ένα κράτος και οι πολιτικοί του ταγοί κολυμπούν στην αρλούμπα και στην ανομία, σ’ όλα τα επίπεδα!
Και μετά σου λένε… δημοκρατία και του κώλου τα εννιάμερα.
Όσο για τα παπαγαλάκια της «ενημέρωσης», τα πιο πολλά ασχολούνται με παπαρολογίες και σκανδαλοθηρίες από τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ.
 Υ.Γ. Το 1993 πήγα στο γραφείο του προέδρου της Βουλής και ζήτησα το «πόθεν έσχες» των βουλευτών. Αρνήθηκαν με το επιχείρημα ότι «είναι προσωπικά Δεδομένα»!

***  Ο ψευτομουφτής Μέτιου Παδίνκοφ...

~  Η διαχρονική, επεκτατική στρατηγική της σύγχρονης Τουρκίας που ονειρεύεται την ανασύσταση της οθωμανικής αυτοκρατορίας έχει στοχοποιήσει ολόκληρη την γεωγραφική περιοχή της Θράκης σκορπώντας στις εκτός Τουρκίας περιοχές εκατοντάδες «εργαζόμενους» της.
Η γειτονική Τουρκία στις μέρες μας γίνεται ολοένα και πιο νευρική, ολοένα και πιο επιθετική. Η συνεχιζόμενη μάχη εξουσίας, μπορεί να δείχνει ότι έχει κριθεί υπέρ του «σουλτάνου» ή «προφήτη» Ρ. Τ. Ερντογάν, οι απώλειες όμως είναι πολύ σοβαρές και η τελική έκβαση αβέβαιη.
Μέσα στην διαχρονική, συνολική επεκτατική στρατηγική της Τουρκίας απέναντι στον Ελληνισμό (Κύπρος, Αιγαίο) συμπεριλαμβάνεται και η μεθοδική οργάνωση μηχανισμών μέσα στα όρια της ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής της Θράκης που, σύμφωνα με τον «σουλτάνο» Ρ. Τ. Ερντογάν, περιλαμβάνει εδάφη όχι μόνο της Τουρκίας ή της Ελλάδος, αλλά και της Βουλγαρίας, των Σκοπίων και της Βοσνίας!*
Η Θράκη, σύμφωνα με την Ελληνική μυθολογία, ήταν κόρη του Ωκεανού και της Παρθενόπης με προπάτορα τον Θράκα, γιό του θεού του πολέμου Άρη, που διέμενε στην Θράκη.
Στην σύγχρονη εποχή ολόκληρη η περιοχή της Θράκης, η πατρίδα του Ορφέα, του Δημόκριτου, του Θουκιδίδη και εκατοντάδων άλλων διαχρονικών προσωπικοτήτων, ανήκει σε τρείς κυρίως χώρες: Βόρεια ανήκει στην Βουλγαρία, δυτικά ανήκει στην Ελλάδα και ανατολικά ανήκει στην Τουρκία, με σύνορα που παγιώθηκαν από το 1923 με την υπογραφή της Συνθήκης της Λωζάννης.
Η διαχρονική, επεκτατική στρατηγική της σύγχρονης Τουρκίας που ονειρεύεται την ανασύσταση της οθωμανικής αυτοκρατορίας έχει στοχοποιήσει ολόκληρη την γεωγραφική περιοχή της Θράκης σκορπώντας στις εκτός Τουρκίας περιοχές εκατοντάδες «εργαζόμενους» της ΜΙΤ, οι οποίοι επί ολόκληρες δεκαετίες έχουν σαν μοναδικό έργο την δημιουργία ενός δικτύου πολιτικής, οικονομικής και θρησκευτικής χειραγώγησης των τοπικών μουσουλμανικών πληθυσμών με παράλληλη, υποχρεωτική επιβολή «Τουρκικής εθνικής συνείδησης», μοιράζοντας αστρονομικά ποσά για «βοήθεια», «παροχές» και «υπηρεσίες».
Στην ευρύτερη αυτή στρατηγική εντάσσεται και η περίπτωση ενός από τους εκατοντάδες «εργαζόμενους» της ΜΙΤ στην Ελλάδα, με έδρα το Τουρκικό προξενείο Κομοτηνής – εκείνη του Μέτιου Παδίνκοφ.
Ο Μέτιου Παδίνκοφ (ελληνιστί Χαράδρα) είναι ένας Έλληνας πολίτης, μουσουλμάνος το θρήσκευμα, ο οποίος γεννήθηκε στο Ωραίο (Πομακοχώρι του Νομού Ξάνθης) και σύμφωνα με όσα έχει πει ο ίδιος, μέχρι τα δέκα του χρόνια δεν ήξερε στα τουρκικά ούτε δύο λέξεις, αφού στο χωριό του μιλούσαν Πομακικά**. Ο Παδίνκοφ, παιδί ακόμα, μεταφέρθηκε στην Τουρκία όπου σύμφωνα με την παραδοσιακή διαδικασία του παιδομαζώματος, εκτουρκίστηκε ψυχή τε και σώματι, πήγε στο δημοτικό, σπούδασε σε ιερατικές σχολές της Τουρκίας και της Σαουδικής Αραβίας και προφανώς σε πολλές άλλες «υπηρεσίες» της Τουρκίας ώστε να «φωτιστεί» εκ του ασφαλούς με το Τουρκικό «μεγαλείο».
Φαίνεται πως η εκπαίδευση του κρίθηκε επιτυχής γιατί όταν επέστρεψε στην Ελλάδα σαν κανονικός Έλληνας και Ευρωπαίος πολίτης, του παρασχέθηκαν απεριόριστα υλικά μέσα, ενώ σταδιακά άρχισε συνεχής προβολή με κατευθυνόμενα δημοσιεύματα και φυσικά, κάθε άλλη πολιτική υποστήριξη ώστε να επιτελέσει το «έργο» του.
Ο Μέτιου Παδίνκοφ άλλαξε το όνομα του σε Αχμέτ Μετέ** και έγινε ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, με συνεχή ταξίδια στην Τουρκία και μεθοδική δουλειά ώστε να καθιερωθεί στην συνείδηση του τοπικού μουσουλμανικού πληθυσμού σαν ο εκλεκτός της Τουρκικής πολιτικής εξουσίας και των μυστικών υπηρεσιών. Σαν πρώτο βήμα «αναβαθμίστηκε» σε έναν από τους 270 ιμάμηδες της Θράκης (στο χωριό καταγωγής του, το Πομακοχώρι Ωραίο).
Την δεκαετία του 1990 όταν η επεκτατική στρατηγική της Τουρκίας μπήκε στην διαδικασία δημιουργίας «γκρίζων ζωνών» στο Αιγαίο ώστε να αμφισβητήσει την κρυστάλλινη Ελληνική κυριαρχία, επινόησε και την μονομερή καθιέρωση ψευτο-μουφτήδων σε Ελλάδα και Βουλγαρία ώστε να εφαρμόζει τα σχέδια της με απόλυτα ελεγχόμενους και εκπαιδευμένους «συνεργάτες».
Έτσι, οι κατάλληλα εκπαιδευμένοι ψευτο-μουφτήδες σε Ελλάδα και Βουλγαρία άρχισαν να «νομιμοποιούνται» σταδιακά με όλα τα μέσα που διαθέτει η Τουρκική διπλωματία:
Ντυμένοι με φανταχτερές λευκές στολές, δέχονται επισκέπτες από την Τουρκία σε κάθε επίπεδο (πρωθυπουργός, υπουργοί, νομάρχες, πρεσβευτές κ.ο.κ.ε.), προβάλλονται συστηματικά από τον κατευθυνόμενο μειονοτικό αλλά και τον Τουρκικό τύπο, πραγματοποιούν επισκέψεις στην Τουρκία και σε πολλές άλλες χώρες με απεριόριστη χρηματοδότηση και κατάλληλη προετοιμασία της Τουρκικής διπλωματίας, εκφωνούν λόγους και μηνύματα σύμφωνα με τις εντολές που παίρνουν, συμμετέχουν σε συνέδρια και διεθνείς συναντήσεις – με δυο λόγια μετατρέπονται μεσοπρόθεσμα ή και μακροπρόθεσμα αν είναι απαραίτητο, στο «κέντρο βάρους» της περιοχής που τους έχει ανατεθεί.
Όπως είναι γνωστό ο μουφτής (αραβική λέξη που σημαίνει αυτόν που ερμηνεύει τον νόμο) είναι βαθμός της μουσουλμανικής θρησκείας και ερμηνεύει το κοράνι για την απόδοση της δικαιοσύνης. Στην Ευρωπαϊκή, ελεύθερη και ανεκτική Ελλάδα, ισχύει η Σαρία για τους μουσουλμάνους πολίτες της, δηλαδή ο ιερατικός νόμος και οι μουφτήδες σαν πνευματικοί ηγέτες, επιτελούν καθήκοντα σε θέματα γάμου, διαζυγίων, κηδεμονιών, διαθηκών ενώ επιπλέον, ειδικά στην Ελλάδα, είναι ελεύθεροι να παρέχουν και πιστοποίηση προϊόντων Halal καθορίζοντας μόνοι τους και τα οικονομικά ανταλλάγματα για την κάθε πιστοποίηση.
Όπως είναι φυσικό οι μουφτήδες, όπως και οι δικαστές, διορίζονται και πληρώνονται από το κράτος. ΔΕΝ εκλέγονται. Αυτό ισχύει όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλα τα μουσουλμανικά κράτη, φυσικά και στην Τουρκία. Και όμως. Η Τουρκία στα πλαίσια του Τουρκικού θεάτρου του παραλόγου που έχει ανεβάσει στην Τουρκική και διεθνή πολιτική σκηνή εδώ και λίγα χρόνια, ζητάει οι μουφτήδες στην χώρα μας «να εκλέγονται από τον λαό» ώστε με την «νομιμοποίηση» και την προβολή που παρέχει στους «συνεργάτες» της, να αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο των Ελλήνων πολιτών, μουσουλμάνων το θρήσκευμα!***
Μια πολύ σύντομη, δειγματοληπτική ματιά στις πληθωρικές «δραστηριότητες» του Αχμέτ Μετέ -Παδίνκοφ ο οποίος, με την καθοδήγηση της Τουρκικής ΜΙΤ,  αυτοδιορίστηκε ψευτομουφτής Ξάνθης με αυθαίρετη και «βολική» διαδικασία «εκλογών», μας αποκαλύπτει την μέθοδο δράσης στην οποία εκπαιδεύτηκε:
7/3/2008 Ο Αχμέτ Μετέ – Παδίνκοφ επισκέφτηκε την Άγκυρα όπου συναντήθηκε με τον υπουργό Εξωτερικών Αλί Μπαμπατζάν, τον γενικό γραμματέα του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας Ταχσίν Μπουρτούογλου και τον πρόεδρο της Διεύθυνσης Θρησκευμάτων Αλί Μπαρντάκογλου. Έδωσε συνέντευξη στην τηλεόραση ART για «τα προβλήματα» των «Τούρκων» της Θράκης.
19/10/2010 Οι υποψήφιοι σύμβουλοι για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και μέλη του ΠΑΣΟΚ Ιρφάν Ουζούν, Νεντίμ Χότσκα, Μεχμέτ Αρναβούτ, Ιλχάν Γκιριτλί και Εκρέμ Ρασίμ επισκέφτηκαν στο γραφείο του τον Αχμέτ Μετέ – Παδίνκοφ.
1/6/2011 Ο Αχμέτ Μετέ – Παδίνκοφ πραγματοποίησε «επίσημη» επίσκεψη στην Σαουδική Αραβία ως προσκεκλημένος του Βασιλιά Αμπντουλλάχ Μπιν Αμπντουλαζίζ Ελ Σαούντ και του υπουργού εσωτερικών Εμίν Ναίφ Αμπντουλαζίζ Ελ Σαούντ.
26/6/2011 Ο Αχμέτ Μετέ – Παδίνκοφ, επισκέφτηκε την Βουλγαρία.
7/1/2013 Ο Αχμέτ Μετέ – Παδίνκοφ συμμετείχε σε συνέδριο των Γκρίζων Λύκων που οργανώθηκε στην Κωνσταντινούπολη «εκπροσωπώντας την δυτική Θράκη».
22/5/2015 Ο Αχμέτ Μετέ – Παδίνκοφ έχυσε ποταμούς από κροκοδείλια δάκρυα για δήθεν «καταπίεση» των Ελλήνων πολιτών, μουσουλμάνων το θρήσκευμα, στα πλαίσια συνεδρίου της FUEN που οργανώθηκε στην Κομοτηνή.
Μάρτιος 2016 Ο Αχμέτ Μετέ – Παδίνκοφ επεμβαίνει σε όλα: Δίνει οδηγίες να μην υπάρξει συμμετοχή στο Καρναβάλι της Ξάνθης (δημοσίευμα Τουρκόφωνης εφημερίδας «Γκιουντέμ»), επιτίθεται στον Υπουργό Παιδείας γιατί προτίθεται να ιδρύσει Τμήμα Ισλαμικών Σπουδών στη Θεσσαλονίκη  (ίσως γιατί δεν ρώτησε την εξοχότητα του!), εξαπολύει κατάρες στο Ισραήλ λέγοντας πως ο Χίτλερ βγήκε σωστός που τους έκανε σαπούνια (έσπευσε να ζητήσει συγνώμη όταν του τράβηξαν το αυτί οι προϊστάμενοι του) κ.α.π.
Σε επίρρωση των παραπάνω, η Τουρκική κυβέρνηση, με αφορμή την επίσκεψη του  Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μ. Τσαβούσογλου στην Ελλάδα (4/3/2016) στα πλαίσια της οποίας δεν παρέλειψε βέβαια να φωτογραφηθεί με τους μουσουλμάνους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ**** και τουςψευτομουφτήδες, ασκεί πιέσεις να «αναγνωριστούν» οι υπάλληλοι της Τουρκικής ΜΙΤ σαν διορισμένοι από το Ελληνικό κράτος μουφτήδες, ώστε όχι μόνο να πληρώνονται από το Ελληνικό κράτος αλλά και να επιδίδονται πιο αποτελεσματικά σε αλυτρωτική προπαγάνδα υπέρ της Τουρκίας!
15/5/2016 Ο Αχμέτ Μετέ – Παδίνκοφ  σε εμπρηστική ομιλία του, στο «Πανεπιστήμιο 19 Μαΐου» της Σαμψούντας, διακήρυξε πως «Πρέπει να εργαστούμε για μια δυνατή Τουρκία γιατί δεν περιμένει βοήθεια μόνο η δυτική Θράκη, αλλά όλος ο ισλαμικός κόσμος, που αισθάνεται ότι είναι Τούρκος» (Έτσι και εμείς οι απληροφόρητοι μάθαμε πως όλος ο ισλαμικός κόσμος αισθάνεται ότι είναι… Τούρκος!!)
ΕXTRAS - Μέτιου Παδίνκοφ 2Σ Υ Μ Π Ε Ρ Α Σ Μ Α: Ακόμα και η πιο ανεκτική, ακόμα και η πιο ελαστική αντιμετώπιση των Ελλήνων πολιτών, μουσουλμάνων των θρήσκευμα, από την Ελληνική πολιτεία –όπως άλλωστε και απέναντι σε κάθε θρησκεία- είναι απόλυτα σεβαστή αφού συμβαδίζει πλήρως με τις αρχές, τον πολιτισμό και τις ηθικές αξίες της χώρας μας.
Η παντελώς αδικαιολόγητη όμως ανοχή σε Έλληνες πολίτες, μουσουλμάνους το θρήσκευμα, οι οποίοι μετατρέπονται σε τυφλά όργανα των πιο αντιδραστικών κύκλων της Τουρκίας, οι οποίοι διαπράττουν εξακολουθητικά το αδίκημα της αντιποίησης θρησκευτικής αρχής, οι οποίοι καθυβρίζουν συνεχώς την χώρα τους επειδή αμείβονται πλουσιοπάροχα από άλλη χώρα, δεν είναι πολιτισμός, είναι βλακώδης ηλιθιότητα – πολύ περισσότερο όταν υπάρχει το προηγούμενο δεδομένο του Οκτάι Εγκιν (γιο παλαιού βουλευτή Ροδόπης του Ελληνικού Κοινοβουλίου)  ο οποίος στρατολογήθηκε από την Τουρκική ΜΙΤ για να παραδώσει ένα εκρηκτικό μηχανισμό που τοποθετήθηκε στο υποτιθέμενο σπίτι του Μουσταφά Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη ώστε να ξεκινήσει το φονικό πογκρόμ στον Ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης το 1955!
Όταν η ίδια η Τουρκία προωθεί εσπευσμένα νομοθεσία αφαίρεσης της ιθαγένειας των «υποστηρικτών της τρομοκρατίας» (αορίστως και γενικώς), γιατί η Ελλάδα δεν σπεύδει αμέσως να αφαιρέσει την Ελληνική ιθαγένεια από όσους αποδεδειγμένα δρουν σαν στρατευμένοι πράκτορες μιας άλλης χώρας και επιβουλεύονται την εθνική ακεραιότητα της Ελλάδος;
Όταν η Τουρκία σήμερα, στις μέρες μας, συνεχίζει να κατακρεουργεί εν ψυχρώ άμαχους, ανεξάρτητα αν είναι γυναίκες, παιδιά ή άνδρες απλά και μόνο επειδή είναι Κούρδοι και αποτελούν μειονότητα 25 εκατομμυρίων ανθρώπων μέσα στην Τουρκία, πως είναι δυνατόν η Ελλάδα να αφήνει ανενόχλητη μια χούφτα Ελλήνων πολιτών, μουσουλμάνων το θρήσκευμα όχι μόνο να παραβαίνουν προκλητικά Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς ποινικούς νόμους, όχι μόνο να περιφρονούν φορολογική νομοθεσία και φορολογικές υποχρεώσεις που καταβάλλει όλη η υπόλοιπη Ελλάδα αιμορραγώντας, αλλά επί πλέον, τοποθετούν δυναμίτες στην ηρεμία και στην φιλήσυχη ζωή Ελλήνων πολιτών, μουσουλμάνων το θρήσκευμα που ζούνε στην ακριτική μας Θράκη;
Εν μέσω έντονης Τουρκικής επιθετικότητας, λόγω της γεωπολιτικής αστάθειας της περιοχής μας, η αδράνεια των Ελληνικών αρχών για δραστηριότητες Ελλήνων πολιτών διαφορετικού θρησκεύματος, δεν αποτελεί απλά βλακώδη ηλιθιότητα αλλά και εθνικό έγκλημα!
Κατά την γνώμη μας θα έπρεπε, σε συνεργασία με την Βουλγαρία, να αφαιρεθούν πάραυτα οι ιθαγένειες όλων των ψευτομουφτήδων (Ελληνικές και Βουλγαρική) και στην συνέχεια να απελαθούν στην Τουρκία. Εκεί θα έχουν όλο τον χρόνο να «γευτούν» από πρώτο χέρι την μεταχείριση που επιφυλάσσει η Τουρκία στην Κουρδική μειονότητα ή την μεταχείριση που επιφύλαξε στους Τουρκοκύπριους μόλις έκανε την δουλειά της…

*** Πρωτάκουστο!Η Νέα Δημοκρατία συμφωνεί με το Σύριζα...

~  Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία καλεί την κυβέρνηση  να δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα στη συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση και τόνισε ότι αυτή ξεκινά με καθυστέρηση 5 μηνών.
«Η ριζική αναθεώρηση του Συντάγματος είναι αναγκαία. Αυτό κατέστησε σαφές στον πρωθυπουργό στην πρώτη τους συνάντηση τον Ιανουάριο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και γι’ αυτό πρότεινε να εκκινήσει άμεσα η διαδικασία», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Μετά από πεντάμηνη καθυστέρηση η Κυβέρνηση ανακοίνωσε την πρόθεσή της να ανοίξει τη συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση. Ελπίζουμε να αντιμετωπίσει το θέμα με την απαραίτητη σοβαρότητα και να μην επιδοθεί σε μια άσκηση συνταγματικού λαϊκισμού», καταλήγει η ανακοίνωση.

***  Αποκαλύπτεται το ΦΙΑΣΚΟ της Ε.Ε!

~  Ανατροπή δεδομένων και προβλήματα στη διεύρυνση της Ευρώπης δείχνει η Έκθεση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα.
Όπως υποστηρίζει η ΕΚΤ οι επτά χώρες της Ευρωζώνης   (Βουλγαρία, Τσεχία, Κροατία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία και Σουηδία), που είναι εκτός ευρώ δηλαδή, έχουν ‘ασυμβατότητες ως προς την ανεξαρτησία των κεντρικών τραπεζών – ιδίως ως προς τη θεσμική και οικονομική ανεξαρτησία των κεντρικών τραπεζών – καθώς και την προσωπική ανεξαρτησία’.
Επίσης, με την εξαίρεση της Κροατίας, ‘παρατηρούνται ασυμβατότητες ως προς την απαγόρευση της νομισματικής χρηματοδότησης και τη νομική ενσωμάτωση των αντίστοιχων κεντρικών τραπεζών στο ευρω-σύστημα’.
Με λίγα λόγια η ΕΚΤ λέει πως αυτές οι χώρες αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να υιοθετήσουν το ευρώ ως νόμισμα. Δεν δηλώνει κακή οικονομική κατάσταση- αν και κάποιες από αυτές τις χώρες έχουν- αλλά περισσότερό είναι θέμα  ‘ ασυμβατότητας’ στον τρόπο λειτουργίας των κρατών αυτών.

*** Βόμβα Τριανταφυλλόπουλου! Για 'εφήμερες πολιτικές σκοπιμότητες' κατηγορεί τον Υπουργό...

~   Επίθεση με βαρείς υπαινιγμούς εξαπέλυσε ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εναντίον του αναπλωτή Υπουργού Δικαιοσύνης  κ. Παπαγγελόπουλου. Μεταξύ άλλων τον κατηγορεί για δύο μέτρα και δύο σταθμά  στη στάση που τηρεί έναντι της δημοσιογραφικής έρευνας. Θεωρεί ότι αυτή η διττή στάση του υπουργού προκύπτει από πολιτική σκοπιμότητα.
Συγκεκριμένα αναφέρει : ‘Όταν με καλούσατε με τη
δικαστική σας ιδιότητα, να καταθέσω τα στοιχεία των ερευνών μου με τις συνομιλίες και τις βρομιές των τότε κυβερνώντων, εκφράζατε τη χαρά και την ικανοποίησή σας.
Τότε οι συνομιλίες ήταν ευπρόσδεκτες και δεν ενοχλούσαν την ευαισθησία και τον πολιτικό σας πολιτισμό. Σωστά;’ Και συνεχίζει ο κ. Τριανταφυλλόπουλος λέγοντας ‘Κι αυτό το απίστευτο που πετάξατε στον αέρα: «Κασέτες που ήταν στα χέρια της Δικαιοσύνης τρία χρόνια και δεν είχαν αξιολογηθεί και τώρα φαίνεται ότι εκδότης διαθέτει λεφτά σε εφοπλιστή και μεταφράζεται αυτό σε πάμε να κάνουμε παιχνίδι» τι κουβέντα ήταν;
Ώστε αντί να ελέγξουμε τους υπεύθυνους, γιατί δεν τις αξιολόγησαν, να επιπλήξουμε τον δημοσιογράφο που τις ανακάλυψε;
Οι συνομιλίες που διέρρευσαν από τη δικογραφία επί δύο και πλέον χρόνια, ακούγονται από την τηλεοπτική εκπομπή του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαΐδη στον ΣΚΑΪ και δεν σας ενόχλησαν. Τι μεσολάβησε ξαφνικά για να σηκώσετε τους τόνους;
Να υποθέσω ότι οι δικές μου αποκαλύψεις άγγιξαν το μεγάλο αφεντικό κι αυτή είναι η αιτία που σας κινητοποίησε’.
Τελειώνει δε την επίθεσή του λέγοντας : Λυπάμαι πολύ γιατί αφελώς θεωρούσα, ότι ανήκατε στους εισαγγελείς που ήθελαν να υπηρετούν τη Δικαιοσύνη και όχι τις εφήμερες πολιτικές σκοπιμότητες. Να θυμάστε ότι εισαγγελείς και δικαστές έμειναν στην ιστορία γιατί κυνήγησαν πολιτικούς. Περιέργως ποτέ δεν συνέβη το αντίστροφο.
Τι κρίμα να χαμηλώνει τόσο πολύ έναν εισαγγελέα η πολιτική τήβεννος.
Ειλικρινά κρίμα...
Θα έχουν ενδιαφέρον οι επόμενες μέρες, ειδικά αν ο κ.Παπαγγελόπουλος σηκώσει το γάντι.

***

*** Αθλητική  ενημέρωση :

*** Φιλική νίκη της Εθνικής, 2-1 την Αυστραλία στη Μελβούρνη Γκολάρα από Μανιάτη
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Οι πανηγυρισμοί μετά το απίστευτο γκολ του Μανιάτη 
~ Η Εθνική ομάδα πήρε άτυπη ρεβάνς από την Αυστραλία για την ήττα της στο Σίδνεϊ πριν από τρεις ημέρες (0-1), καθώς με τέρματα των Μάνταλου στο 8' και Μανιάτη στο 20' επιβλήθηκε στο «Etihad stadium» της Μελβούρνης με 2-1 των «socceroos», που μείωσαν με τον Σέινσμπουρι στο 58'.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έκανε καλή εμφάνιση, καθώς ξεπέρασε τα προβλήματα (κόπωση, τζετ λαγκ) που εμφάνισε στο πρώτο παιχνίδι και πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό απέναντι στους γηπεδούχους, σκοράροντας δύο γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης. Αφού στο 6ο λεπτό ο Άγγλος διαιτητής άφησε ατιμώρητη αγκωνιά του Γκέρσμπαχ στον Μάνταλο, δύο λεπτά αργότερα ο άσος της Ένωσης άνοιξε το σκορ.
Ο Βέλλιος με έξοχη προβολή έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου, ο Σάμαρης προχώρησε και έβγαλε μόνο του πλάγια στην περιοχή τον Μάνταλο, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ την έστειλε στο δεξί «Γ» του Φεντερίτσι ανοίγοντας το σκορ και σημειώνοντας το πρώτο τέρμα του για τη «γαλανόλευκη» ομάδα.
Πριν τα «καγκουρό» προλάβουν να συνέλθουν από το σοκ, ο Μανιάτης διπλασίασε για την Εθνική ομάδα στο 20΄ με ένα καταπληκτικό γκολ: ο παίκτης του Ολυμπιακού έπιασε ένα απίθανο σουτ περίπου 60 μακριά από την αντίπαλη εστία, «κρεμώντας» τον Φεντερίτσι με απίστευτο πλασέ στην κίνηση και αναγκάζοντας τους θεατές στο "Etihad stadium", Έλληνες και Αυστραλούς, να τον αποθεώσουν, ενώ και γι' αυτόν ήταν το παρθενικό γκολ στην Εθνική!
Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 58'  με πλασέ του Σέινσμπουρι κι αφού προηγουμένως η κεφαλιά του Μίλιγκαν είχε βρει στο οριζόντιο δοκάρι του Καπίνο, ενώ στο 60΄ ο Μπακασέτας κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, αλλά η εκτέλεση από τον Σάμαρη έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Φεντερίτσι, στην τελευταία αξιόλογη ευκαιρία του αγώνα.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ρόμπερτ Μάντλεϊ (Αγγλία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λέκι, Γκέρσμπαχ, Ρόγκιτς - Παπασταθόπουλος, Μανιάτης
 ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Άγγελος Ποστέκογλου): Φεντερίτσι, Γκέρσμπαχ (66΄ Σμιθ), Κέιχιλ, Μίλιγκαν, Λέκι (77΄ Οικονομίδης), Ράιτ, Κρούζε (82΄ Μπερνς), Μόουι (72΄ Γιάννου), ΜακΓκόουαν (66΄ Ντέγενεκ), Σέινσμπουρι, Ρόγκιτς.
ΕΛΛΑΔΑ (Μίχαελ Σκίμπε): Καπίνο, Τοροσίδης, Σταφυλίδης, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Μανιάτης (70΄ Τζιόλης), Σάμαρης, Χολέμπας (65΄ Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος, Μπακασέτας, Βέλλιος (78΄ Παπάζογλου).
Newsroom ΔΟΛ

***

~*** ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ  ΜΑΪΟΥ  2016  :  ~Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα  23 Μαϊου 2016  : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2016/05/arfara-news-23-2016.html .               
~ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΜΑΣ Από τις δικές  μας περιηγήσεις   Δευτέρα 23 Μαϊου  2016  17ο  κεφάλαιο  : http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2016/05/23-2016-17.html .-                                           
 ~ Η Εφημερίδα μας  arfara news  στο αγιάζι της ενημέρωσης  Τρίτη  24 Μαϊου 2016 : http://stamos-dynami.blogspot.gr/2016/05/arfara-news-24-2016.html .-                                                                                                                                    
~Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 25 Μαϊου 2016   :  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2016/05/arfara-news-25-2016.html .-                                                                                                                                             
~Στο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης Arfara News Τετάρτη 25 Μαϊου 2016 :  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2016/05/arfara-news-25-2016.html .-              
~ Η Εφημερίδα μας  ARFARA  NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 26 Μαϊου  2016 :  http://snsarfara.blogspot.gr/2016/05/arfara-news-26-2016.html .-          
~Η Εφημερίδα μας   ARFARA NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης  Παρασκευή  27 Μαϊου  2016    :   http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2016/05/arfara-news-27-2016.html  .-                  
 ~ Αθλητικό Σαββατοκύριακο 28 και 29 Μαϊου 2016  :  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2016/05/28-29-2016.html .-                                   
 ~ Η Εφημερίδα μας  ARFARA  NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο  28  Μαϊου  2016  :  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2016/05/arfara-news-28-2016.html .-                                                                                                   
~ Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα  30  Μαϊου  2016 :  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2016/05/arfara-news-30-2016.html .-             
 ~  Οδοιπορικό στην όμορφη Κεφαλονιά το Σ/Κ 28 , 29 Μαϊου 2016: http://snsstamoskal.blogspot.gr/2016/05/28-29-2016.html .-
Η  Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Τ5ρίτη  31  Μαϊου  2016 : http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2016/05/arfara-news-5-31-2016.html .-

 ***  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΙΟΥΝΙΟΥ  2016  :
~ Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 01  Ιουνίου  2016  : http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2016/06/arfara-news-01-2016.html  .-  
~Η Εφημερίδα μας  ARFARA  NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη  02 Ιουνίου  2016  :  http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2016/06/arfara-news-02-2016.html .-
~ Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης , Παρασκευή 03  Ιουνίου  2016 : http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2016/06/arfara-news-03-2016.html .-
~ ΥΓΕΙΑ γιά ΟΛΟΥΣ  μας  Παρασκευή  03  Ιουνίου  2016 :  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2016/06/03-2016.html .-             
 ~ Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο  04  Ιουνίου  2016 :  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2016/06/arfara-news-04-2016.html .-
~Η Εφημερίδα μας Arfara News  στο αγιάζι της ενημέρωσης  Σάββατο  04  Ιουνίου  2016  : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2016/06/arfara-news-04-2016.html .- 
   Η Εφημερίδα μας   Arfara News στο αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 05  Ιουνίου  2016 :  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2016/06/arfara-news-05-2016.html .-~ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 04 και 05  Ιουνίου  2016 : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2016/06/04-05-2016.html .- Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα  06 Ιουνίου  2016  :  http://snsarfara.blogspot.gr/2016/06/arfara-news-06-2016.html .-   Η Εφημερίδα μας   ARFARA  NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 07 Ιουνίου 2016  :  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2016/06/arfara-news-07-2016.html . -  ~ ~ Στο  αγιάζι της ενημέρωσης Arfara News 2  Τρίτη 07  Ιουνίου 2016 :  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2016/06/arfara-news-2-07-2016.html .-          
~
-----------------               
~ ΑΓΙΟ  ΟΡΟΣ -ΑΘΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ Σάββατο  04  Ιουνίου  2016  : http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2016/06/04-2016.html  .-  
~  ~Η Εφημερίδα μας Arfara News  στο αγιάζι της ενημέρωσης  Σάββατο  04  Ιουνίου  2016  : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2016/06/arfara-news-04-2016.html .-
~        
  STAMOS -ARFARA -GREECE ,
ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ,
http:// arfara-messinias-news.blogspot.com ,
stamos-dynami  ,
http://dimmetop.arfara.blogspot.com  ,
Arfara-Messinias  ,
Arfara-Messinias 1 - FOTOS  ,
http://dimmetop.arfara.blogspot.com  ,
Arfara-Messinias 2  ,
http://arfara-messinias-stamos-2010   

  ~    http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home   , 4961 /. -    https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas ,
https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258 , 610 /  -         https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas .- ,
https://www.facebook.com/arfarakalamatasmessinias   , = ARFARA MESSINIAS    1.584   Arfara Kalamatas Messinias | Facebook ,                        
*** https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas.1?fref=ts    Σταμάτιος Σκούλικας  .- https://www.facebook.com/SYLLOGOS.ARFARON.AG.THEODOROI , «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ «ΑΡΦΑ ΡΩΝ.-   568 -       https://twitter.com/  ,   Skoulikas
@stamos01    .  ,,   http://messinia1234.com/?page_id=937  
~ https://www.facebook.com/pages/agios-floros/257560450948935  510. -   ΑΓΙΟΣΦΛΩΡΟΣ     
~ https://www.facebook.com/profile.php?id=100009016280105 .- = Βρωμόβρυσης  Σύλλογος ΔΑΓΡΕ  139  .                
*** http://www.twitter.com/stamos01/  , 685/502/28 , 20,5  χιλ./261 /

BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:  
1. - Stamatios Skoulikas =  Stamatios Skoulikas  , http://www.youtube.com/stamos01 ,   4800  video.  -    Σταματης Σκουλικας  
2. - Stamos Skoulikas =        Stamos Skoulikas  http://www.youtube.com/stamatios01   ,    3002 video.     σταμος σκουλικας ,  
3. - Vlasis Skoulikas =   Vlasis Skoulikas , +Stamos ,. http://www.youtube.com/vlasiskal  .  =      2982  video. -                 
 https://plus.google.com/u/0/+VlasisSkoulikas/posts?csrc=yt&cfem=1  ,.- - βλάσης σκούλικας ,
Σύνολον                                        10. 784    βίντεο   .-


Συνεργάτης σε (10) Ιστολόγια Αναρτήσεων:  
1. STAMOS
-ARFARA -GREECE
,
2. Arfara-Messinias-
asteras-arfaron
,
3.
Stamos
Arfara Messinias Greece
,
4.
ARFARA - KALAMATAS ,
5.
ASTERAS ARFARON
2011
,
6.
Arfara-Messinias 2 ,
7.
stamos-dynami ,
8.
Arfara-Messinias ,
9.
Arfara-Messinias 1 -
FOTOS
,
10.
vlasios ,11. ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ,12. http://arfara-messinias-stamos-2010  , ~13. http:// arfara-messinias-news.blogspot.com ,14. http://dimmetop.arfara.blogspot.com  , 15. http:// arfara-messinias-news.blogspot.com , https://www.facebook.com/panathinaikokoinima , ^ STAMOS -ARFARA -GREECE ,^  stamos-dynami  ,^ Arfara-Messinias  ,^, Arfara-Messinias 1 - FOTOS  ,http://dimmetop.arfara.blogspot.com  , Arfara-Messinias 2  ,


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου