Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ενημέρωση της Τρίτης 18 Φεβρουαρίου 2014

Ενημέρωση  της Τρίτης 18  Φεβρουαρίου  2014   :


 ~** Ι. Ν.  Αγίου  Νικολάου Γαλαξίδι  ενημέρωση  16-02-2014 : http://youtu.be/vWppE41Ult8  ,



***  ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και  Άλλα  :

***  2 οι δράστες που ομολόγησαν την δολοφονία του Αρχιμανδρίτη στη Χώρα Μεσσηνίας         
           
Νεότερη ενημέρωση :
Ένας Έλληνας ανήλικος και ένας Γεωργιανός 24 ετών   κάτοικοι της περιοχής έχουν ομολογήσει την πράξη τους για την Δολοφονία  του Αρχιμανδρίτη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Γεωργιανός ομολόγησε ότι τον χτύπησε με σιδερογροθιά στο κεφάλι (την οποία αναζητεί η αστυνομία) ενώ ως διακολογία για την πράξη τους ανέφεραν , ότι δεν τους δόθηκαν χρήματα που είχαν συμφωνήσει.
Σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας προχώρησε στην εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας του Αρχιμανδρίτη Φώτη Ζαχαρόπουλου στη Χώρα Μεσσηνίας τα ξημερώματα της Κυριακής. Μέσα στην ημέρα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Ελληνική Αστυνομία. Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει και το σημερινό ρεπορτάζ στο φύλλο του Θάρρους , που ανέφερε  ότι η Ασφάλεια βρισκόταν ένα βήμα χθες το βράδυ πριν τη σύλληψη αλλοδαπού ο οποίος γνώριζες καλά το θύμα.
Αργότερα στην ημέρα θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

***  Βανδαλισμοί στο Κάστρο Καλαμάτας

 Με μήνυση κατ’ αγνώστων απαντά στους βανδαλισμούς που καταγράφηκαν προ ημερών στο Κάστρο Καλαμάτας η 26η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας, «ύστερα από κλήση του φυλακτικού προσωπικού του Κάστρου Καλαμάτας που ανήκει στην 26η ΕΒΑ και κατόπιν αυτοψίας, διαπιστώθηκε, στις 10 Φεβρουαρίου, ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας άγνωστοι εισέβαλαν στο χώρο και προέβησαν σε βανδαλισμούς και καταστροφές στα καμαρίνια του αμφιθεάτρου. Οι δράστες έσπασαν τζάμια και προκάλεσαν ζημιές στα είδη υγιεινής, ενώ δε διαπιστώθηκε κλοπή αντικειμένων, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε έγγραφο της 26ης ΕΒΑ. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και κινείται η διαδικασία μηνύσεως κατ’ αγνώστων». -

***  “Πέταξαν” έξω την επιτροπή που πήγε να παραλάβει το κτήριο του ΕΟΠΥΥ στην Καλαμάτα (βίντεο & φωτογραφίες)          
   
 
  
 
Ηλεκτρισμένη είναι η ατμόσφαιρα αυτή την ώρα στο Κτήριο των Ιατρείων του ΕΟΠΥΥ στην οδό Πλάτωνος στην Καλαμάτα. Από νωρίς το πρωί γιατροί ,εργαζόμενοι αλλά και πολίτες από άλλους φορείς είχαν αποκλείσει την κεντρική είσοδο  ώστε να εμποδίσουν την παράδοση του κτηρίου στην Επιτροπή της Περιφερειακής ενότητας , και για να μην εκτελεστούν οι αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας. Η  επιτροπή αποτελούμενη από 4 άτομα και με επικεφαλής τον Διευθυντή της Περιφερειακής ενότητας  κ. Κουτσαντωνάκη κατάφερε να μπει στο κτήριο από την πίσω πόρτα της οδού Κοραή και βρέθηκε στο γραφείο του Διευθυντή του  ΕΟΠΥΥ στην Καλαμάτα κ. Δ. Καραγλάνη έτσι ώστε να γίνει η παράδοση.
Αυτό όπως ήταν φυσικό προκάλεσε μεγάλη ένταση στους παρευρισκομένους οι οποίοι μπήκαν  στο γραφείο του Διευθυντή και έδιωξαν κυριολεκτικά την επιτροπή τόσο από το γραφείο όσο και από το κτήριο...
 
http://youtu.be/WlmpIgHN_co  ,



*** Τίτλοι τέλους για το κτήριο του ΕΟΠΥΥ στην οδό Πλάτωνος          
         
Το ΦΕΚ που δεν τυπώθηκε σταμάτησε την παράδοση
Χθες ήταν να παραδοθεί το κτήριο του ΙΚΑ (νυν ΕΟΠΥΥ) της οδό Πλάτωνος, όπως και όλα τα πολυϊατρεία της χώρας, προκειμένου να μπουν σε μεταβατική φάση ενός μήνα, διάστημα στο οποίο ο ΕΟΠΥΥ θα μετατραπεί σε αγοραστή υπηρεσιών.
Στον οργανισμό έως σήμερα εργάζονται 8.500 υπάλληλοι (γιατροί και υγειονομικοί), που πλέον πρέπει να κάνουν αιτήσεις για την επαναπρόσληψή τους στο νέο οργανισμό, αφού μπαίνουν σε καθεστώς διαθεσιμότητας.
Σε πολλές περιοχές της Ελλάδας υπήρξαν έντονες αντιδράσεις και καταλήψεις, ενώ ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι, όσοι δεν παραδώσουν τα κτήρια, αναλαμβάνουν την ευθύνη για τυχόν φθορές.
Στο μεταβατικό στάδιο, οι ασθενείς μπορούν να εξυπηρετούνται από γιατρούς που είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ, καθώς και στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου.
Όσον αφορά στην Καλαμάτα, οι αντιδράσεις ήταν σε λογικά πλαίσια, ενώ όταν η περιφερειακή διεύθυνση του ΕΟΠΥΥ έφθασε στο κτήριο προκειμένου να της παραδοθεί, αποχώρησε έπειτα από αντιδράσεις των εργαζομένων, οι οποίοι διαμαρτύρονταν ότι είναι παράνομη η παράδοση - παραλαβή του κτηρίου, εφόσον δεν έχει εκδοθεί το αντίστοιχο ΦΕΚ, ένα ΦΕΚ που μπορεί και την ώρα που διαβάζετε την εφημερίδα να έχει δημοσιευθεί.
Το «Θ» μίλησε ενδεικτικά για τις εξελίξεις με εργαζομένους που τίθενται σε διαθεσιμότητα:
  Δήμητρα Κολουνιάτη
«Μετά το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε πριν από δύο εβδομάδες, οι μονάδες υγείας θα κλείσουν. Αυτό μπορεί να γίνει και αύριο (σ.σ. σήμερα). Οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να απευθυνθούν στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου- θα υποστούν, φαντάζομαι, μια τεράστια ταλαιπωρία- ή σε ιδιώτες γιατρούς που θα υπάρχουν έξω από τις μονάδες.
Οι υγειονομικοί υπάλληλοι, όπως λέει το νομοσχέδιο, θα μπουν σε διαθεσιμότητα για ένα μήνα, αλλά ο φόβος μας είναι ότι αυτό το διάστημα μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερο, αφού οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν είναι χρονοβόρες.
Επιπλέον, οι γιατροί θα πρέπει να διαλέξουν αν θα μείνουν στα ιδιωτικά τους ιατρεία, στις νομαρχιακές μονάδες. Αυτό που μας φοβίζει είναι ότι δεν είμαστε σίγουροι για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν από εδώ και πέρα. Διαθεσιμότητα δε σημαίνει ότι θα απορροφηθεί όλο το υγειονομικό προσωπικό και έτσι ζούμε σε μιαν εργασιακή ανασφάλεια.
  Η επόμενη μέρα
Ως σύλλογος έχουμε το δικαίωμα μέσα σε 60 μέρες από τότε που θα βγούμε σε διαθεσιμότητα να προσφύγουμε στα διοικητικά δικαστήρια. Αυτό θα γίνει σε συνεννόηση με τις ομοσπονδίες μας και θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Θα πάρουμε αποφάσεις ύστερα από γενικές συνελεύσεις, θα κάνουμε κάποιες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας έξω από το κτήριο, αφού πλέον αυτό θα κλειδωθεί, θα καλέσουμε όλους τους φορείς της πόλης να μας βοηθήσουν και να σταθούν στο πλάι μας.
  Απάντηση στη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη
Το υπουργείο Υγείας έδειξε μια απειλητική διάθεση με αυτή τη δήλωση και μας ζητά να αποχωρήσουμε χωρίς καμία αντίσταση, χωρίς, δηλαδή, να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι εμείς για αυτό».
  Αγγελική Χριστοπούλου
«Το πιο σημαντικό είναι ότι καταργείται μια μονάδα πρωτοβάθμιας υγείας χωρίς να υπάρχει σχέδιο. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση σε εμάς και στέλνουμε τον κόσμο στο νοσοκομείο.
Θεωρώ ότι θα υπάρξουν γιατροί που θα προτιμήσουν να έρθουν εδώ. Το θέμα είναι ότι δε μας λένε τι μορφή θέλουν να έχει, όπως, για παράδειγμα, τι ειδικότητες θέλει. Ουσιαστικά με όλο αυτό καταργεί την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Όσο κι αν ακούγεται συνηθισμένο, αυτή είναι η αλήθεια».
  Ευάγγελος Χαχής
«Η μονάδα κλείνει κι εμείς δεν ξέρουμε πού θα πάμε. Το δυστύχημα είναι ότι έπειτα από 25 χρόνια εργασίας βγαίνουμε στο δρόμο, ενώ δεν ξέρουμε ποιο θα είναι το χρονικό περιθώριο. Το θέμα είναι ότι τελειώνει ένα κομμάτι το οποίο ιδρύθηκε το 1950. Αυτό ας περάσει μέσα από τον κόσμο, ας δουν πού φτάνουμε και πού μας οδηγούν. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι πλέον ο κόσμος δε θα μπορεί να εξυπηρετηθεί πουθενά.
Κατεβάζουν τα ρολά μιας αλυσίδας που υπήρξε, ως στέλεχος της μεσαίας τάξης των εργαζόμενων, μια υπηρεσία που έγινε από αυτούς και τώρα δεν υπάρχει τίποτα.
Υπάρχει τεράστια περιουσία, τεράστια μηχανήματα και πολλά ακόμα πράγματα που θα χαθούν και είναι κρίμα, γιατί είναι πληρωμένα από τον ελληνικό λαό.
  Αντιδράσεις
Οι αντιδράσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες. Έχουμε κάνει συλλαλητήρια και τοπικά και εκτός. Το θέμα είναι ότι ο κόσμος δεν έχει καταλάβει, γιατί τα κεντρικά ΜΜΕ δεν αναφέρουν το πρόβλημα. Φυσικά και θα κινηθούμε νομικά, όσο μας επιτρέπει ο νόμος, δηλαδή ως σωματεία θα κινηθούμε με αγωγές κατά του Οργανισμού.
  Απομάκρυνση αντικειμένων και παράδοση κτηρίου
Έχει ξεκινήσει ήδη η απομάκρυνση των προσωπικών αντικειμένων, αφού πλέον μας βγάζουν έξω. Εφόσον έχω φύλλο πορείας, δεν μπορώ να μείνω μέσα. Σήμερα βγήκε ανακοίνωση που αναφέρει ότι, όποιος μείνει μέσα, κάνει κατάληψη. Αν χαθεί κάτι, θα το χρεωθεί ο ίδιος ο υπάλληλος».
Του Παναγιώτη Μπαμπαρούτση

*** Στήριξη σε Βουδούρη και με τη βούλα από τον ΣΥΡΙΖΑ

 Και επίσημα πλέον «έκλεισε» το θέμα της στήριξης της υποψηφιότητας του Οδυσσέα Βουδούρη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου από τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη συνάντηση του βουλευτή με τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα. Μετά τη συνάντηση το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενης από τον Αλέξη Τσίπρα, τον Δημήτρη Βίτσα, τον Πάνο Σκουρλέτη και τον Αλέκο Φλαμπουράρη και αντιπροσωπείας του πολιτικού φορέα “Κοινωνία Πρώτα”, με τους Οδυσσέα Βουδούρη, Θεόδωρο Παραστατίδη, Μαρία Δημητροπούλου και Στέλιο Στυλιανίδη. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην αναγκαιότητα συγκρότησης ενός πλατιού μετώπου για την ανατροπή της καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής, την ήττα των νεοφιλελεύθερων πολιτικών και την εκπόνηση ενός εναλλακτικού σχεδίου ανάπτυξης και ανασυγκρότησης της χώρας, καθώς και στη διεύρυνση της συνεργασίας τους, σε πρώτη φάση μέσα από τα κινήματα πολιτών και με προσανατολισμό στα προβλήματα που ταλανίζουν τις τοπικές κοινωνίες». - 

***


 *** ΟΜΟΡΦΕΣ  ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΜΑΣ : Μέσα  από   βίντεο  ...
~ ΑΡΩΜΑ   ΕΛΛΑΔΑΣ  !  :
~** Καταράκτης  Αγόριανης  16-02-2014 : http://youtu.be/EyGNZTzd-fM  ,

~** Πάνος Δασκαρόλης ενημέρωση-αφήγηση  για  Ναύπακτο  16/02/2014 :  http://youtu.be/zu-MOJBSm_E  ,

~** Πάνος  Δασκαρόλης  αφήγηση- ενημέρωση για  Γαλαξίδι 16-02-2014 : http://youtu.be/OpgIHDQE_R0 ,

 ~** Ι. Ν.  Αγίου  Νικολάου Γαλαξίδι  ενημέρωση  16-02-2014 : http://youtu.be/vWppE41Ult8  ,


~** ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ  16 2 2014 : http://youtu.be/FRjRR6NqJgg ,


~** Γαλαξίδι  Λαογραφικό  μουσείο  16/02/2014 : http://youtu.be/f9TW_JlZe3U  ,

~** Ι Μ  προφήτη  Ηλία Δελφών  16-02-2014 : http://youtu.be/IObvSpolAwI ,

~** Ι Μ  Προφήτου  Ηλία στο  Χρισό ενημέρωση μοναχής   16/02/2014 : http://youtu.be/iRaBTqf0Gtg  ,
~** ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ Μουσείο  άρτου  παρουσιάσεις  16/02/2014 : http://youtu.be/bVjGc7YXlpA  ,

~** Στον  Ι Ν Αγίου  Νικολάου  Γαλαξίδι 16/02/2014 : : http://youtu.be/vltAUtXu14c  ,

~** Άγιος Νικόλαος Γαλαξιδίου  16/02/2014 : http://youtu.be/J0vpIpOJNTE   ,

~** Αγόριανη  πλατεία  Επτάλοφος 16/02/2014 : http://youtu.be/ecGYCHllff8   ,

~** Αράχοβα  φαγητό στο Οίστρος 16/02/2014 : http://youtu.be/rXeL1galRyU  ,

~** Αράχωβα διασκέδαση  στο  Οίστρο 16/02/2014: http://youtu.be/DB9UQXd_DAE ,
~  www.icam.com    ,  
~     www.breadmuseum.gr ,

*** ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ενημέρωση  :
Βίντεο :
~ ΚΑΛΑΜΑΤΑ  - ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ  2 - 3  16/02/2014 : http://youtu.be/INw18lZ7cUA ,
   ~ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ -  ΠΑΣ Γιάννενα  2- 0  16/02/2014 : http://youtu.be/V4vRFqGL9OA . ,
~ Πανθρακικός - Παναθηναϊκός  0-2  16/02/2014 : http://youtu.be/7IPnc0lcTr0  ,
~ Πανθρακικός - ΠΑΟ  0-2  φάσεις  δηλώσεις  16-02-2014 : http://youtu.be/AX0usteS9P4 ,
~ Πανθρακικός  -  ΠΑΟ  0-2  δηλώσεις  16/02/2014 : http://youtu.be/I9gnskwWtlI  ,
~ Αστέρας  Τρ  -  ΠΑΟΚ  2 - 1  16/02/2014 : http://youtu.be/PfobcWOToQs  ,
~ ΑΡΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ  0 - 0  16/02/2014 : http://youtu.be/jHqksns0roE ,
~ ΞΑΝΘΗ -  ΚΑΛΟΝΗ  1 - 0  16/02/2014 : http://youtu.be/Nkl32dnYXoY ,
~ Πανθρακικός - ΠAO  0 - 2  τα γκολ  16/02/2014 : http://youtu.be/ayzV1T0QbXE ,
~ Σούπερ λίγκα  τα  γκολ  16 - 02 – 2014 : http://youtu.be/bDaNUVlH0A0 ,
~ Πρωτάθλημα  μπάσκετ  16/02/2014: http://youtu.be/POO0w0K4K3g ,
~ Καλαμάτα -  Ερμιονίδα  2 - 3  δηλώσεις  Γκόφα  16/02/2014 : http://youtu.be/V4w9qsaG4mY

***   ΥΓΕΙΑ      ΓΙΑ  ΟΛΟΥΣ  ΜΑΣ   μέσα  από  βίντεο :
Υγεία  πάνω απ΄ όλα  Γυναικομαστία : http://youtu.be/aVTEJjemfWc ,
Υγεία  πάνω απ΄ όλα  Τα μάτια  μας : : http://youtu.be/GqitiedyZnM
Υγεία  πάνω απ΄ όλα  Αιμορροΐδες: http://youtu.be/VAJrMe37Hh4
Υγεία πάνω απ΄ όλα   Ερυγές  ρεψίματα : http://youtu.be/C6InqEoDbJc ,
Υγεία  πάνω  απ΄ όλα  Bikini  Bridge :  http://youtu.be/-AXD2ODZm8Q  ,
ΕΜΦΡΑΓΜΑ  ΜΥΟΚΑΡΔΙΟΥ : http://youtu.be/8WcaBHEkX0E  ,
ΟΣΤΕΟΑΡΘΡΙΤΙΔΑ για  το  ΓΟΝΑΤΟ  : http://youtu.be/865IPmSqUoo ,  
Θέματα   Υγείας  ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ  ΒΑΛΒΙΔΕΣ  : http://youtu.be/rey744lapfg ,
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ: http://youtu.be/EVdIsEu4fBw  ,
ΥΓΕΙΑ Λέϊζερ  για  κιρσούς : http://youtu.be/OmKUsqgpCNQ  ,
ΥΓΕΙΑ  κιρσοί  και λέιζερ : http://youtu.be/weaCDXwsaIw   ,
***   https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS   2013.  -     429   φίλοι.-

~****** BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:
~ http://www.youtube.com/stamos01 ,       = 3094   video.-
~   http://www.youtube.com/stamatios01 , =1587 video.-
~    http://www.youtube.com/vlasiskal , =     1588   video.-
                                               ** Σύνολον   :   6269   βίντεο αναρτημένα .-

~** http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home ,   2484   φίλοι   . https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas ,
 ~** https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258  , 257    φίλοι .- https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas ,
https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas?ref=tn_tnmn ,

***  ~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/01/31-2014.html    Ενημέρωση Παρασκευή  31  Ιανουαρίου  2014  : Η  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ  ΜΑΣ .-
~ http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/01/31-2014.html , Σήμερα  είναι Παρασκευή ανθολογίου   31  Ιανουαρίου  2014 .-
~   http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2014/01/31-2014.html  , ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Παρασκευή  31  Ιανουαρίου  2014 .-

~***ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ    ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 :
~ http://snsarfara.blogspot.gr/2014/02/01-02-2014.html  , Το αγιάζι  της  ενημέρωσης  Σάββατο 01-02-2014 Φεβρουάριος .-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/02/2014.html , Παρουσιάσεις  Αθλητικών  ερασιτεχνικών  βίντεο  Ιανουαρίου  Φεβρουαρίου  2014 .-
~  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/02/02022014.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 02/02/2014 Φεβρουαρίου  ,-
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/02/03-2014.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 03 Φεβρουαρίου 2014 .-
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/02/04-2014.html , Ενημέρωση σήμερα Τρίτη 04 Ιανουαρίου 2014 .-
~ http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2014/02/05-2014.html ,  Ενημέρωση Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου 2014 .-
~  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/02/06-2014.html , Ενημέρωση Πέμπτη 06 Φεβρουαρίου 2014 , .-
~ http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2014/02/07-2014.html , Ενημέρωση  της  Παρασκευής  07  Φεβρουαρίου  2014  .-
~  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2014/02/09-2014.html , Το αγιάζι της Κυριακάτικης ενημέρωσης 09 Φεβρουαρίου 2014 .-
~  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/02/09022014-10-02-2014.html  , Διαδρομές  στην όμορφη  Ελλάδα μας  Κυριακή 09/02/2014 , Δευτέρα 10-02-2014 .-
~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2014/02/10-2014.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014 .-
~ http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2014/02/11-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  11  Φεβρουαρίου  2014  .-
 ~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/02/11-2014.html , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ στην όμορφη Ελλάδα μας Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014
~  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/02/11-2014.html , Ενημέρωση Τρίτη  11 Ιανουαρίου  2014 .-
~   http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/02/12-2014.html  ,Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη  12  Ιανουαρίου  2014  .-
``  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/02/13-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Πέμπτη  13  Φεβρουαρίου  2014  .-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/02/14-2014.html   , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014 .-
~  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/02/14-2014.html ,  Ανθολόγιο Επιλογές  Καταγραφές  Παρασκευή  13 Φεβρουαρίου  2014 .-
~
~ http://snsarfara.blogspot.gr/2014/02/17-2014.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Δευτέρα  17 Φεβρουαρίου  2014 , .-
~  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/02/18-2014.html  , Ενημέρωση  της Τρίτης 18  Φεβρουαρίου  2014 .-  ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!
 ~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου