Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ

Στο  αγιάζι  της  ενημέρωσης Πέμπτη  04 Οκτωβρίου  2012 :
ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑ 2010


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και  Άλλα :

*** Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας στο 1ο Αντιρατσιστικό - Αντιφασιστικό Φεστιβάλ Καλαματας :
Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας στο 1ο Αντιρατσιστικό - Αντιφασιστικό Φεστιβάλ Καλαματας
* Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Μεσσηνίας καλεί τον λαό της Μεσσηνίας, όλους τους συντρόφους και φίλους της παράταξης μας να συμμετέχουν ενεργά στις εκδηλώσεις του αντιφασιστικού, αντιρατσιστικού φεστιβάλ το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Οκτωβρίου 2012 που θα γίνει στο πάρκο του Λιμενικού και συνδιοργανώνουμε με άλλους μαζικούς φορείς. Στην σημερινή πολιτική συγκυρία της άγριας επίθεσης στις λαϊκές κατακτήσεις και τη δημιουργία κλίματος φόβου, μίσους και ανασφάλειας, την οποία εκμεταλλεύονται πολιτικές δυνάμεις που επιβουλεύονται την εκτροπή από τις αξίες της δημοκρατίας είναι επιβεβλημένο περισσότερο από κάθε άλλη φορά να ορθώσουμε την φωνή μας απέναντι στις διακρίσεις, τον ρατσισμό και τους αποκλεισμούς κοινωνικών ομάδων, λόγω φύλου, εθνικότητας, πολιτιστικής ταυτότητας, οικονομικής ή άλλης μειονεξίας. Είναι η ώρα να ορθώσουμε το ανάστημα μας στην βαρβαρότητα των καιρών μας, προτάσσοντας τον άνθρωπο και τις αξίες της δημοκρατίας και ελευθερίας που μιλούν για ισότητα, σεβασμό στη διαφορετικότητα, και κοινωνική αλληλεγγύη.Η ανασφάλεια και η ανησυχία για το μέλλον δεν πρέπει να μας αποξενώσει από τους συνανθρώπους μας. Με συντροφικότητα, αλληλεγγύη και διεκδίκηση μπορούμε να ανατρέψουμε το κλίμα φόβου και μίσους, να αρνηθούμε τον κοινωνικό κανιβαλισμό και να φράξουμε τον δρόμο στις δυνάμεις της εκτροπής.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ.

*** Το ΥΠΕΚΑ δείχνει Παλιοροβούνι για τα σκουπίδια :
Το ΥΠΕΚΑ δείχνει Παλιοροβούνι για τα σκουπίδια
* Το ΥΠΕΚΑ έστειλε στους δήμους την εξής επιστολή για τα σκουπίδια.
"Λάβαμε τους φακέλους με τις διαθέσιμες μελέτες και λοιπά στοιχεία που αφορούν τις μέχρι σήμερα μελετημένες θέσεις χωροθέτησης εγκαταστάσεων διαχείρισης απορριμμάτων στο Νομό Μεσσηνίας και έχουμε τις παρακάτω επισημάνσεις:
• Στους τοπικούς φορείς ανήκει η αρμοδιότητα διαμόρφωσης πρότασης για τη χωροθέτηση μονάδας διαχείρισης των απορριμμάτων του Νομού κατά τη μεταβατική περίοδο, μέχρι την ολοκλήρωση της υλοποίησης των έργων του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων στην Πελοπόννησο.
• Η δημιουργία Σταθμών Μεταβατικής Διαχείρισης έχει ως στόχο την αντιμετώπιση της ανεξέλεγκτης διάθεσης των απορριμμάτων με την επίτευξη ορθολογικής και κατά το δυνατόν ολοκληρωμένης διαχείρισης κατά τη μεταβατική αυτή περίοδο.
• Στο πλαίσιο αυτό, το χρονοδιάγραμμα εφαρμογής των προτεινόμενων λύσεων θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα σφικτό, ώστε να καταστεί δυνατή η άμεση αντιμετώπιση της ανεξέλεγκτης διάθεσης στην περιοχή σας και η ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση των αντίστοιχων ΧΑΔΑ με τους δεσμευμένους πόρους του ΕΠΠΕΡΑΑ.
• Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω, καθώς και τα στοιχεία που μας αποστείλατε, η πρόταση που φαίνεται να παρουσιάζει σχετική ωριμότητα και να αφορά την εξυπηρέτηση του συνόλου του Νομού είναι αυτή στην περιοχή Παλιοροβούνι του Δήμου Οιχαλίας.
• Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει, ως αρμόδιοι προς τούτο φορείς, λαμβάνοντας υπόψη τις τοπικές συνθήκες, να διερευνήσετε τις επιμέρους τεχνικές απαιτήσεις και διαδικασίες για την υλοποίηση των προτεινόμενων λύσεων εντός στενού χρονοδιαγράμματος, προκειμένου εν συνεχεία να προχωρήσουν άμεσα οι περαιτέρω απαιτούμενες ενέργειες.
Οι υπηρεσίες του ΥΠΕΚΑ είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε υποστήριξη στο πλαίσιο των δικών τους αρμοδιοτήτων.
Με εκτίμηση
Η Γενική Γραμματέας ΥΠΕΚΑ
Μ. Ευαγγελίδου" 

*** Δαβάκης σε Δένδια: να ληφθούν άμεσα μέτρα για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στις περιοχές πέριξ της Σπάρτης :
Δαβάκης σε Δένδια: να ληφθούν άμεσα μέτρα για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στις περιοχές πέριξ της Σπάρτης (βίντεο)
* Συζητήθηκε σήμερα στη Βουλή, η Επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή Λακωνίας κ. Θανάση Δαβάκη σχετικά με την έξαρση της εγκληματικότητας που παρατηρείται σε αρκετές περιοχές γύρω από τη Σπάρτη, όπως στις Αμύκλες, την Τραπεζοντή, στο Ξηροκάμπι, τη Μαγούλα, το Λευκόχωμα κ.α. εξαιτίας κυρίως της παραβατικής συμπεριφοράς των Αθιγγάνων-Ρομά που κατοικούν στην περιοχή.
Ξεκινώντας την ομιλία του ο Λάκωνας βουλευτής μετέφερε στον παριστάμενο Υπουργό το κλίμα ανασφάλειας και ανομίας που επικρατεί στην περιοχή, με τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα εγκληματικότητας και τις λοιπές παραβατικές πράξεις που προέρχονται κατά κύριο λόγο από τους Ρομά. Ο κ. Δαβάκης ζήτησε από τον κ. Δένδια την ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων της Λακωνίας, προκειμένου να παταχθεί η εγκληματικότητα στην περιοχή, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. «Η κατάσταση έχει ξεφύγει εκτός ορίου, είναι ανεξέλεγκτη, ο κόσμος φοβάται και να κυκλοφορήσει» είπε χαρακτηριστικά ο Λάκωνας βουλευτής μεταφέροντας στον κ. Υπουργό τις αναφορές και καταγγελίες πολιτών που κατοικούν στην περιοχή.
Κλείνοντας την πρωτομιλία του ο κ. Δαβάκης επανέλαβε την αναγκαιότητα λήψης άμεσων μέτρων από την πολιτεία για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην περιοχή, με άμεσες επιχειρησιακές κινήσεις από την αστυνομία, προκειμένου να επιστρέψει και πάλι η ηρεμία, η τάξη και η ασφάλεια στους πολίτες.
Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο κ. Υπουργός, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον κ. Δαβάκη για την ανάδειξη του σοβαρού αυτού προβλήματος στην εθνική αντιπροσωπεία, παραδέχθηκε την ύπαρξη του προβλήματος διότι κάτι τέτοιο υποδεικνύουν και τα στοιχεία που προκύπτουν από τις αστυνομικές αρχές, παραθέτοντας συγκεκριμένα περιστατικά που του ενεχείρησαν οι υπηρεσίες του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως όπως ληστείες και διαρρήξεις οικιών, συναλλαγές ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή από Ρομά, στην περιοχή που ανέφερε ο κ.Δαβάκης.
Παράλληλα, ο κ. Δαβάκης λαμβάνοντας το λόγο, αφού ανέφερε εκτενώς τα περιστατικά ανομίας που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή και που οφείλονται κατά κύριο λόγο στους Ρομά, εξέφρασε την ευχή η Επίκαιρη Ερώτηση του να αποτελέσει το έναυσμα για την κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων, ούτως ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους κατοίκους της περιοχής, κατά τον ίδιο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας.
Στο τέλος της συζητήσεως της Επίκαιρης Ερώτησης ο κ. Υπουργός τόνισε ότι σε πολλές περιπτώσεις παρατηρείται μια παθογένεια από την μη εφαρμογή του νόμου, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί σε πολλές περιοχές της χώρας εστίες ανομίας και μη εφαρμογής των νόμων, στις οποίες το κράτος μοιάζει να έχει παραιτηθεί από την άσκηση της νόμιμης κυριαρχίας του.
Υπεσχέθη τέλος ο κ.Δένδιας στον κ.Δαβάκη ότι θα δοθούν οι κατάλληλες προσωπικές εντολές και στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου για σχετικούς ελέγχους.   
Από το Γραφείο Τύπου του Θ. Δαβάκη

*** Αύριο στο αυτόφωρο η δίκη των 2 συλληφθέντων για χρέη :
Αύριο στο αυτόφωρο η δίκη των 2 συλληφθέντων για χρέη
* Στο Αυτόφωρο οδηγήθηκαν χθες οι δύο Καλαματιανοί που συνελήφθησαν την Τρίτη με εντολή της Εισαγγελίας Οικονομικού Εγκλήματος για μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο, που ξεπερνούν για τον έναν τα 6 εκατομμύρια ευρώ. Οι κατηγορούμενοι, ένας 56χρονος διευθύνων σύμβουλος εταιρείας ο οποίος συνελήφθη για χρέη που ανέρχονται σε περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ και ένας 51χρονος υδραυλικός που συνελήφθη για μη απόδοση ΦΠΑ ύψους περίπου 66.000 ευρώ, ζήτησαν χρόνο από το δικαστήριο προκειμένου να προετοιμάσουν την υπερασπιστική τους θέση και θα δικαστούν αύριο από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας. Οι δύο κατηγορούμενοι που παρέμειναν προχθές τη νύχτα κρατούμενοι, μετά την αναβολή της δίκης τους αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή του δικαστηρίου.   Ν.Κ.

*** Έφοδος της οικονομικής Αστυνομίας στη λαϊκή της Αγίας Τριάδας  :
Βίντεο από την έφοδο της οικονομικής Αστυνομίας στη λαϊκή της Αγίας Τριάδας
* Σήμερα το πρωί έγινε μεγάλη επιχείρηση  της οικονομικής αστυνομίας στη λαϊκή της Αγίας Τριάδας στην Καλαμάτα. Οι οικονομική αστυνομικοί με τη βοήθεια της δημοτικής αστυνομίας απομάκρυναν τον κόσμο και διενέργησαν εκτεταμένους ελέγχους στους πάγκους των μικροπωλητών.

***  Παράσταση διαμαρτυρίας στις 8/10 από την Α' ΕΛΜΕ Μεσσηνίας στην Πρωτοβάθμια :
 Παράσταση διαμαρτυρίας στις 8/10 από την Α' ΕΛΜΕ Μεσσηνίας στην Πρωτοβάθμια
* Το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας κατά την συνεδρίαση του ΔΣ την Τρίτη 02/10/2012 αποφάσισε να πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας. Η παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8/10/2012 και ώρα 13:30΄ και σκοπό θα έχει να διαμαρτυρηθούμε:
  1. Για το ωράριο εργασίας, το οποίο αναγκάζονται, κατά παρέκκλιση της νομοθεσίας, να εφαρμόζουν οι συνάδελφοί μας, οι οποίοι έχουν διατεθεί εξ ολοκλήρου από το ΠΥΣΔΕ Μεσσηνίας στο ΠΥΣΠΕ Μεσσηνίας, για συμπλήρωση του υποχρεωτικού ωραρίου διδασκαλίας τους και
  2. Επειδή οι ανωτέρω συνάδελφοι τοποθετήθηκαν από το ΠΥΣΠΕ Μεσσηνίας, σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, χωρίς να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία.
Για το σκοπό αυτό το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας:
  • προκηρύσσει 2ωρη στάση εργασίας από 12:00΄ έως 14:00΄ την Δευτέρα 8/10/2012
  • καλεί το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας να προκηρύξει και αυτός 2ωρη στάση εργασίας, ώστε να διευκολύνει τους ανωτέρω συναδέλφους, οι οποίο εργάζονται στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, να παραστούν και αυτοί στην παράσταση διαμαρτυρίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
Γεωργιόπουλος Βασίλειος
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
Ξανθάκης Σωτήριος

*** Από το Δήμο Μεγαλόπολης: Μηνύσεις για τα σκουπίδια :
Από το Δήμο Μεγαλόπολης: Μηνύσεις για  τα σκουπίδια
* Μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, όπως και κατά των συλληφθέντων να απορρίπτουν σύμμικτα απορρίμματα στην περιοχή του χωριού Γέφυρα, θα ασκήσει ο Δήμος Μεγαλόπολης, ενώ υπάρχει σκέψη να δοθεί 10ήμερη προθεσμία στο Δήμο Τρίπολης για να απομακρύνει τα σκουπίδια που εναποτέθηκαν στην πιο πάνω περιοχή.
Τα παραπάνω περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το σχέδιο απόφασης της προχθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, όπου συζητήθηκε το εν λόγω θέμα.
Το Σώμα επιπλέον συμφώνησε ότι πρέπει να απομακρυνθούν τα σκουπίδια και να αποκατασταθεί η περιοχή, με έξοδα του Δήμου Τρίπολης. Επιπλέον θα αποσταλούν επιστολές στον δήμαρχο της αρκαδικής πρωτεύουσας, στους επιθεωρητές του υπουργείου Περιβάλλοντος, καθώς επίσης και στον Αρειο Πάγο.

***  7 φοιτητές από το Καμερούν στο ΤΕΙ Καλαμάτας :
7 φοιτητές από το Καμερούν στο ΤΕΙ Καλαμάτας
* Στην Καλαμάτα βρίσκονται 7 φοιτητές από το Καμερούν στο πλαίσιο συνεργασίας του ΤΕΙ Καλαμάτας με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο του Καμερούν.  Θα παραμείνουν για ένα 6μηνο, κατά τη διάρκεια του οποίου θα παρακολουθήσουν μαθήματα και θα συμμετάσχουν σε εργαστήρια της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας. Την υλοποίηση του προγράμματος είχε ανακοινώσει στην τελετή εγκαινίων της βιβλιοθήκης του ΤΕΙ ο πρόεδρος Ανδρέας Κανάκης.   Κ.Δ.

*** Οι Γαργαλιάνοι γιόρτασαν με λαμπρότητα τον πολιούχο τους :
Οι Γαργαλιάνοι γιόρτασαν με λαμπρότητα τον πολιούχο τους (φωτογραφίες)
* Με λαμπρότητα οι Γαργαλιάνοι γιόρτασαν και τίμησαν χθες τον πολιούχο τους Αγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη. Πλήθος πιστών προσήλθε στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου για να προσευχηθεί και να προσκυνήσει την ιερή εικόνα. Προεξάρχοντος του αρχιμανδρίτη Φωτίου Ζαχαρόπουλου -καθώς ο μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος απουσίαζε- τελέστηκε η πανηγυρική θεία λειτουργία μετά κηρύγματος. Ακολούθησε η λιτάνευση της εικόνας του αγίου στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, συνοδεία της Φιλαρμονικής Γαργαλιάνων, μαθητών, του ιερού κλήρου, των τοπικών αρχών και πλήθους κόσμου. Στην κεντρική πλατεία τελέστηκε δέηση, ενώ μετά το πέρας της λιτανείας ακολούθησε μικρή δεξίωση του δήμου στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
Αναφερόμενος στην εορταστική μέρα ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας τόνισε: «Με την επιβαλλόμενη λαμπρότητα εορτάσαμε την μνήμη του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου που είναι πολιούχος της όμορφης πόλης των Γαργαλιάνων. Με την ευκαιρία θέλω να ευχηθώ σε όλους τους πολίτες των Γαργαλιάνων και σε όλους τους επισκέπτες χρόνια πολλά και ο Αγιος Διονύσιος να είναι αρωγός μας, ώστε με ελπίδα και αισιοδοξία να ατενίσουμε το μέλλον. Θέλω επίσης να υπογραμμίσω ότι ξεκίνησε το πανηγύρι των Γαργαλιάνων. Προσπαθήσαμε, επιδιώξαμε και πετύχαμε ώστε το πανηγύρι να δημιουργηθεί με πλήρη νομιμότητα και να εξελίσσεται με πλήρη ευταξία, όπως κάναμε και για τα άλλα πανηγύρια του δήμου μας».
Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Ευστάθιος Ανδρινόπουλος σημείωσε: «Γιορτάζουμε και τιμούμε τον πολιούχο Αγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη, πολιούχο της πόλης των Γαργαλιάνων. Εύχομαι σε όλους, στους κατοίκους των Γαργαλιάνων, στους κατοίκους του Δήμου Τριφυλίας και στους επισκέπτες, χρόνια πολλά, υγεία, ευτυχία και ό,τι καλύτερο. Ο πολιούχος άγιος να βοηθήσει να ξεπεράσουμε την κρίση σαν χώρα και ο καθένας ξεχωριστά».
Να σημειώσουμε ότι στις εορταστικές εκδηλώσεις παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο διευθυντής του γραφείου του γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πέτρος Μπαλαούρος, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Μπακούρος, οι αντιδήμαρχοι Τριφυλίας Γιάννης Μερκούρης, Παναγιώτης Τσίγγανος, Πύλου-Νέστορος Γιώργος Μπαχούμας, ο νέος διοικητής της 6ης ΥΠΕ Τάκης Κατσίβελας, ο αστυνομικός διευθυντής Γιώργος Λάνος, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και της Πυροσβεστικής.  Κ.Μπ.

***


*** ΑΘΛΗΤΙΚΑ  :

~** Πέμπτη  04/10/2012 για το EUROPA LEAGUE :
 ΑΝΤΖΙ - ΓΙΑΝΚ ΜΠΟΪΖ  2-0 .- ^  
ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ  0-1 .- ^
ΝΕΦΤΣΙ - ΙΝΤΕΡ ΜΙΛΑΝΟΥ 3-3 .- ^
ΚΙΡΙΑΤ ΣΜΟΝΕ - ΛΥΩΝ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  - ΤΟΤΕΝΑΜ  1-1 , (0-1) .- ^  
ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΓΚΕΝΚ  2-2 .- ^  
ΣΠΑΡΤΑΚ ΠΡΑΓΑΣ - ΑΘΛΕΝΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ  3-1 (2-0).- ^
ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 0-1 .- ^
ΧΕΛΣΙΝΜΠΟΡΓΚ - ΤΒΕΝΤΕ 2-2 .- ^
ΑΝΟΒΕΡΟ - ΛΕΒΑΝΤΕ 2-1 - ^  
ΛΑΤΣΙΟ ΜΑΡΙΜΠΟΡ   1-0  , (0-0) .- ^  
ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΩΝΑΣ 3-0 .- ^
ΜΕΤΑΛΙΣΤ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ  2-0 (0-0) .- ^
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ  2-3 , (1-0) .- ^ 
ΜΑΡΣΕΙΓ - ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΥΠΡΟΥ  5-1 , (1 -1) .- ^
ΚΛΑΖ ΜΠΡΙΣ - ΜΑΡΙΤΙΜΟ 2-0 , (0-0).- ^ 
ΜΟΛΝΤΕ - ΣΤΟΥΝΤΚΑΡΔΗ  1-0  , (0-0) .- ^ 
ΑΪΤΧΟΒΕΝ - ΝΑΠΟΛΗ  3-0 , (1-0) .- ^
ΑΙΚ - ΝΤΝΙΠEΡ  2-3 , (1-0).- ^
ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ-ΚΟΠΕΝΓΧΑΓΗ  1-0 , (0-0).- ^
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΠΟΡΝΤΟ   3-0 , (1-0) .- ^
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ  2-4 , (1-1) .- ^
ΑΤΛΕΤΙΚΟ  ΜΑΝΔΡΙΤΗΣ - ΠΛΕΖΝ  1-0 ,(0-0) .- ^
ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ - ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙ   1-1 .- ^ 
BILTZ  71 - FOLA ES  0-2 .- ^  

** Παναθηναϊκός-Τότεναμ 1-1Γκολ: 35' Ντόουσον 77΄ Τοτσέ
Κίτρινες: Μπέιλ , Βύντρα
Κόκκινες:
Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Τριανταφυλλόπουλος, Πίντο, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Βιτόλο, Μαρίνος (46' Σισοκο), Ζέκα, Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος, Τοτσέ
Στον πάγκο βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Μαυρίας, Φορναρόλι, Μπαρμπαρούσης, Λαγός, Χουχούμης
Τότεναμ (Μπόας): Γιορίς, Γουόκερ, Γκαλάς, Ντόουσον, Βερτόνχεν, Χαντλστόουν, Ντεμπελέ, Μπείλ, Λένον, Ντέμπσεϊ, Ντεφόε
Στον πάγκο βρίσκονται οι: Κουντιτσίνι, Γκαλάς, Σίγκουρτσον, Φαλκέ, Σάντρο, Τάουνσεντ, Μέισον .-

*** Σοβαρός και άνετος στους «4»

***  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ   82-61 γιά το κύπελλο στο μπάσκετ .
~ Στους  4  προκρίθηκαν  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  , ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΚΑΟΔ  ΔΡΑΜΑΣ και  ΚΑΒΑΛΑ  .-

~*** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ,  Στο  αγιάζι  της  ενημέρωσης Πέμπτη  04 Οκτωβρίου  2012 .-

~*** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html ,H ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ μέσα από Βίντεο , ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΟΥΜΕ , Παρασκευή 05 Οκτωβρίου 2012 .-

**  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2012 :  
~**  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/10/30-2012-5-29092012-0-1.html  , Στο  αγιάζι  της  Κυριακάτικης  ενημέρωσης Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου  2012 .-
~**  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2012/10/01-2012-blogger-10-2012-1830.html  , Στο  αγιάζι  της  καθημερινότητας  Δευτέρα  01  Οκτωβρίου  2012 .-
~*** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/10/2012-01-2012-1912-2012-p-1030004.html  , Ιστρορία  μας (μέρος της ) μέσα  από Βιντεοπαρουσιάσεις  2012 , Δευτέρα  01  Οκτωβρίου  2012 .-
~*** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/10/02-2012-2012.html , ΜΕΝΟΥΜΕ  ΒΛΕΠΟΥΜΕ  ΖΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ   , Τρίτη  02  Ο τωβρίου  2012 .-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/10/02-2012-2012.html  , Στο  αγιάζι  της  Ενημέρωσης Τρίτη  02  Οκτωβρίου  2012 , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και  Άλλα .-
~*** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , Αθλητική  Τετάρτη  03 Οκτωβρίου  2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/10/video-2012.html , ΠΟΛΙΤΙΚΑ  ΔΡΩΜΕΝΑ σε  VIDEO  2012 , Πέμπτη  04 Οκτωβρίου  2012 .-

~*** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ,  Στο  αγιάζι  της  ενημέρωσης Πέμπτη  04 Οκτωβρίου  2012 .-

~*** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html ,H ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ μέσα από Βίντεο , ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΟΥΜΕ , Παρασκευή 05 Οκτωβρίου 2012 .-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου