Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Δευτέρα  15  Απριλίου  2013  :


*** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  καί  Άλλα  :

*** Συγκίνηση και ενθουσιώδης υποδοχή για το τρένο στην Κυπαρισσία! :
 
 
 
   Εκατοντάδες πολίτες κάθε ηλικίας, με συγκίνηση και ενθουσιασμό, υποδέχθηκαν το βράδυ της Κυριακής το τρένο στην Κυπαρισσία! Το τρένο που σφύριξε ξανά, μετά από δυόμιση περίπου χρόνια από το τελευταίο του δρομολόγιο και τέσσερα από το «λουκέτο» στο Σταθμό του ΟΣΕ, με το δήμαρχο Τριφυλίας Κώστα Κόλλια να είναι μπροστά στη μηχανή! Η υποδοχή έγινε με τύμπανα και μουσικές από τον Τριφύλιο ηθοποιό και τραγουδοποιό Νίκο Καλογερόπουλο ενώ στους Άγγλους εκδρομείς, δώρα και πλούσιο μπουφέ με τοπικά εδέσματα και κέρασμα προσέφερε ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας από τοπικές επιχειρήσεις! Γιορτινή ατμόσφαιρα στο Σταθμό και όλοι, εκδρομείς, στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ο κόσμος από την ευρύτερη περιοχή το χάρηκαν και το γλέντησαν!    Του Ηλία Γιαννόπουλου 

*** Δεν θα διώκονται ποινικά οφειλέτες του Δημοσίου έως 10.000 ευρώ :
  Ανάσα σε χιλιάδες μικροοφειλέτες του Δημοσίου που είναι αντιμέτωποι με ποινικές διώξεις δίνει νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.
Στόχος του νομοσχεδίου είναι μεταξύ άλλων ο εντοπισμός των οφειλών που δεν μπορούν να εισπραχθούν, ώστε να πέσει το βάρος του εισπρακτικού μηχανισμού στους μεγαλοοφειλέτες.
Σύμφωνα με Τα Νέα, το νομοσχέδιο αναμένεται να περιλαμβάνει δύο βασικές παρεμβάσεις: θα προβλέπεται ότι δεν θα ασκείται ποινική δίωξη για οφειλές έως 10.000 ευρώ και θα χαρακτηρίζει ως μη εισπράξιμες αρχικές οφειλές έως 200 ευρώ, περιλαμβανομένων και των προσαυξήσεων.
Σήμερα για την υποβολή αίτησης ποινικής δίωξης για μη καταβολή βεβαιωμένων οφειλών προς το Δημόσιο αρκεί η συνδρομή δύο προϋποθέσεων: αφενός τα βεβαιωμένα και ληξιπρόθεσμα χρέη να υπερβαίνουν το ποσό των 5.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των κάθε είδους τόκων ή προσαυξήσεων, και αφετέρου να έχει παρέλθει χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των τεσσάρων μηνών από την ημερομηνία λήξης καταβολής των χρεών αυτών.
Στόχος του νομοσχεδίου είναι ο φοροεισπρακτικός μηχανισμός να επικεντρωθεί στις εισπράξιμες οφειλές και να μη διατίθενται ανθρώπινοι πόροι για την ανεύρεση εσόδων που δεν πρόκειται να εισπραχθούν.
Η ευνοϊκή αυτή ρύθμιση θα λειτουργήσει συνδυαστικά με τη ρύθμιση που συμφωνήθηκε με την τρόικα και προβλέπει την εξόφληση χρεών προς το Δημόσιο έως και σε 48 δόσεις.
Σημειώνεται πως οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τις Εφορίες ανέρχονται πλέον στα 56 δισ. ευρώ, ενώ τα 14 δισ. ευρώ αυτών των χρεών έχουν δημιουργηθεί τους τελευταίους 15 μήνες. Είναι ενδεικτικό πως μέσα στο πρώτο δίμηνο του 2013 δημιουργήθηκαν «νέα» χρέη της τάξεως των 1,3 δισ. ευρώ και αφορούν σε μεγάλο βαθμό φορολογουμένους που δεν μπορούν να εξοφλήσουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις.  Newsroom ΔΟΛ

*** Κλειστός για συντήρηση ο ένας κλάδος στη σήραγγα Ραψομάτη :
  Κλειστός την προσεχή εβδομάδα θα είναι ο ένας κλάδος της σήραγγας Ραψομάτη, επί του αυτοκινητόδρομου Τρίπολης - Καλαμάτας, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης.
Ειδικότερα, από αύριο 15 Απριλίου στις 9.00 το πρωί έως την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 4.00 το απόγευμα, θα υπάρχει ολικός αποκλεισμός της μιας σήραγγας Ραψομάτη και συγκεκριμένα του κλάδου στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από τον δεύτερο κλάδο της σήραγγας σε μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.

***  Μήνυμα Τσιγγάνων προς τη «Χρυσή Αυγή»: «Ψυχραιμία ή ...θύματα» :
  Ο πρόεδρος των Ελληνων Ρομά Γιάννης Χαλιλόπουλος για τα γεγονότα της περασμένης Τρίτης στο Νοσοκομείο Καλαμάτας  ,  Του Αντώνη Πετρόγιαννη
 Η έφοδος των…φουσκωτών της Χρυσής Αυγής, συνοδεία του βουλευτή Μεσσηνία Δ. Κουκούτση, την περασμένη Τρίτη στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, δεν προκάλεσε μόνο τη μήνι και τον αποτροπιασμό της τοπικής αλλά και της ελληνικής κοινωνίας γενικότερα. Φαίνεται ότι άνοιξε το δρόμο και για μια άτυπη- τουλάχιστον ακόμα- «βεντέτα», μεταξύ των μελών της και των Ρομά. Μάλιστα, αν δεν επικρατούσαν εκείνο το βράδυ, την τελευταία στιγμή οι ψυχραιμότεροι, θα είχαμε και σύρραξη μεταξύ των δύο πλευρών, με απρόβλεπτες συνέπειες.
Όμως, από την πλευρά τους οι Ρομά σήκωσαν το γάντι κι αμέσως την επόμενη ημέρα, σύμφωνα και με ρεπορτάζ του «Θ», δήλωσαν ότι αν τα μέλη της Χρυσής Αυγής, συνεχίσουν το σκηνικό που άνοιξαν «μόνο ξύλο θα φάνε».
Χθες το μεσημέρι, επικοινώνησε με το «Θ», ο πρόεδρος των Ελλήνων Τσιγγάνων Γιάννης Χαλιλόπουλος, με σκοπό να στείλει κι αυτός το δικό του μήνυμα, προς την αντίπαλη πλευρά. Μάλιστα, στις δηλώσεις του δεν θέλησε να «ωραιοποιήσει» την κατάσταση και το μήνυμα που έστειλε προς όλες τις κατευθύνσεις είναι σαφές: «Από όσα μου είπαν και είδα και από τα διάφορα βίντεο, ο ξυλοδαρμός του βουλευτή κ. Κουκούτση αποφεύχθηκε, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Θα ήταν φρόνιμο για τα μέλη της Χρυσής Αυγής να μη έχουν άγνοια κινδύνου γιατί έτσι μπλέκουν περισσότερο τα πράγματα.
Από την πλευρά μου, έχω να δηλώσω ότι αν δεν «ισιώσει» η κατάσταση και δεν επικρατήσει η φωνή της λογικής και της ψυχραιμίας, τότε μοιραία θα έχουμε θύμα ή θύματα. Τέτοιου είδους πρακτικές, σαν αυτές της περασμένης Τρίτης, μόνο εκεί οδηγούν».

*** Όμορφη εκδρομή στο Καλό Νερό για Γυμνάσια και Λύκεια της Αθήνας! :
  
 
Άριστες εντυπώσεις για τις ομορφιές της Τριφυλίας και την ζεστή φιλοξενία έχουν μαθήτριες και μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της Αθήνας που επέλεξαν την περιοχή για τις εκδρομές τους, διαμένοντας στη σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα “Messina Mare” στο Καλό Νερό! Ήδη, τέσσερα σχολεία πέρασαν υπέροχες στιγμές χαλάρωσης, ξεγνοιασιάς και διασκέδασης στην Τριφυλία, απολαμβάνοντας τη διαμονή τους και τις επισκέψεις τους στην ευρύτερη περιοχή, ενώ την Παρασκευή ακόμα ένα γκρουπ μαθητριών και μαθητών από την Αθήνα θα επισκεφτεί την Τριφυλίας διαμένοντας στο “Messina Mare”! Μάλιστα, σήμερα το πρωί λίγο πριν αναχωρήσουν τα γκρουπ του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας και του 27ου Λυκείου Αθηνών, στην ξενοδοχειακή μονάδα βρέθηκε ο Εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Παιδείας Γιάννης Μερκούρης, οι Διευθυντές του Λυκείου και του Γυμνασίου Κυπαρισσίας, Βαγγέλης Αντωνόπουλος και Μάτα Μπαρτζελιώτη, εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων και μαθητές, οι οποίοι ευχαρίστησαν εκπαιδευτικούς και μαθητές των σχολείων της Αθήνας για την εκδρομή που διοργάνωσαν στην περιοχή και συνεχάρησαν τη διεύθυνση και το προσωπικό του “Messina Mare” για τις υπηρεσίες που προσέφεραν καθώς και για την προσπάθεια ανάπτυξης στην περιοχή του σχολικού τουρισμού! Ο κ. Μερκούρης ενημέρωσε τις μαθήτριες, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων της Αθήνας για την ιστορία της Τριφυλίας, τον πολιτισμό της και τις ομορφιές της και τους χάρισε ένα Βιβλίο με την ιστορία της περιοχής για τη Βιβλιοθήκη του σχολείου τους. Ο Managing Director της “EUROXENIA”, που διαχειρίζεται το “Messina Mare” Μιχάλης Τοανόγλου σημείωσε πως η προσπάθεια που ξεκίνησαν από πέρυσι για την ανάπτυξη του σχολικού τουρισμού έφερε τα πρώτα αποτελέσματα και εντείνεται για το μέλλον καθώς υπάρχουν πολλές δυνατότητες στην περιοχή! Οι μαθήτριες και οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας και του 27ου Λυκείου Αθηνών δήλωσαν γοητευμένοι από την περιοχή και τις ομορφιές της και πως πέρασαν πολύ όμορφα στην εκδρομή τους, ενώ φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις!
  
*** Σαν σήμερα ...στις 14 Απριλίου                
 Πριν 94 χρόνια στη Μεσσηνία
 ΣΗΜΕΡΟΝ συνέρχονται οι μέτοχοι της Τραπέζης Καλαμών. Προς τον σκοπόν τούτον αφίκετο ενταύθα χθες δια της ταχείας αμαξοστοιχίας εξ Αθηνών ο Γενικός Επιθεωρητής της Εθνικής Τραπέζης Αλ. Κορυζής, όπως προεδρεύη της Συνελεύσεως ταύτης.
  -ΚΑΤΑ τηλεγράφημα προς την Νομαρχίαν εις την Περιφέρειαν Πύργου Τριφυλίας κατέπεσεν χάλαζα, η οποία κατά τους μετριωτέρους υπολογισμούς προεκάλεσεν εις τας αμπέλους και σταφιδαμπέλους ζημίας ανερχομένας εις 70%.
  -Ο Γ. Δ. Χούσος εις το χωρίον Μάζι της Σκυλλούντος ετραυμάτισε δια βουκέντρας σοβαρώς εις την κεφαλήν και τας χείρας τον αδελφόν του Ανδρέαν Χούσον, δια λόγους κτηματικούς.
  -Η Υπομοιραρχία Τριφυλίας τηλεγραφεί προς την Νομαρχίαν, ότι εις την περιφέρειαν Ανδριτσαίνης εκ των 1000 κατοίκων αυτής το πλείστον μέρος έχει προσβληθή υπό γρίππης, και ζητεί την αποστολήν ιατρών και φαρμάκων.
  -Ο Αστυνομικός Σταθμάρχης Τριπύλης τηλεγραφεί προς την Νομαρχίαν, ότι εις το χωρίον Λυκουδέσι της περιφερείας του ενεφανίσθη εν κρούσμα εξανθηματικού τύφου.
  -ΔΕΝ έχετε να χάσετε εάν επισκεφθήτε το εμπορικόν κατάστημα του Ευσταθίου Καμπούρη δια να θαυμάσητε την πρωτοφανή συλλογήν των ανδρικών, γυναικείων και ειδών πολυτελείας, άτινα εκόμισεν εκ του τελευταίου ταξειδίου του. Ακόμη αρώματα εκλεκτών εργοστασίων, σάπωνες, πούδραι, φιγουρίνια παριζιάνικα δια μοδίστας και όλα τα είδη διαλεγμένα με γούστο και εις τιμάς συγκαταβατικάς.

πηγή: Αρχείο "Θάρρους"
Γεγονότα
1528: Ο πρώτος Έλληνας που πατάει το πόδι του στην Αμερική είναι κάποιος Θεόδωρος, που αποβιβάζεται στην περιοχή της Φλώριδας. Προς τιμήν του, έχει ανεγερθεί άγαλμα στην πόλη Κλίαργουοτερ της Φλώριδας.
1822: Οι Τούρκοι συλλαμβάνουν τον γάλλο φιλέλληνα Βαλέστ και τον αποκεφαλίζουν. Παράλληλα επιχειρούν, χωρίς αποτέλεσμα, να καταλάβουν το φρούριο του Ρεθύμνου.
1837: Ιδρύεται με βασιλικό διάταγμα του Όθωνα το Πανεπιστήμιο Αθηνών, που θα λάβει την ονομασία Οθώνειον Πανεπιστήμιον.
1900: Έπειτα από προετοιμασία δύο ετών, ο λυρικός θίασος Ελληνικό Μελόδραμα, που δημιούργησε ο μουσουργός Διονύσιος Λαυράγκας, παρουσιάζει στην Αθήνα την όπερα του Τζιάκομο Πουτσίνι Λα Μποέμ.
1924: Ανακηρύσσεται η Ελληνική Προεδρευομένη Δημοκρατία, μετά το δημοψήφισμα που κατάργησε τη Βασιλεία. Προσωρινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναλαμβάνει ο ναύαρχος Παύλος Κουντουριώτης.
1941: Ιδρύεται στη Λευκωσία από προοδευτικούς αστούς πολιτικούς και κομμουνιστές το Ανορθωτικό Κόμμα του Εργαζόμενου Λαού (ΑΚΕΛ).
Γεννήσεις
1629: Κρίστιαν Χάιχενς, βρετανός φυσικός και αστρονόμος, που ανακάλυψε τους δακτυλίους του Κρόνου. (Θαν. 8/7/1695)
1935: Έριχ Φον Ντένικεν, ελβετός συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας γνωστός για τους ισχυρισμούς του, σχετικά με εξωγήινες επιρροές πάνω στον ανθρώπινο πολιτισμό.
1936: Φρανκ Σέρπικο, θρυλικός νεοϋορκέζος αστυνομικός, ο πρώτος που κατέθεσε κατά της αστυνομικής διαφθοράς. Η ιστορία του έγινε ταινία από τον Σίντνεϊ Λιούμετ, σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη, με τον Αλ Πατσίνο στο ρόλο του Σέρπικο.
Θάνατοι
1911: Μαρίνος Κοργιαλένιος, έμπορος και χρηματιστής, γνωστός για τις διάφορες δωρεές του προς το έθνος. (Γεν. 1829)
1917: Λούντβικ Ζάμενχοφ, γιατρός και φιλόλογος, δημιουργός της γλώσσας Εσπεράντο. (Γεν. 15/12/1859)
1920: Στέφανος Στρέιτ, έλληνας τραπεζίτης, επίτιμος διοικητής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. (Γεν. 1835)  ,  πηγή: www.sansimera.gr

***


  ~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/03/29-2013.html , Το αγιάζι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή 29  Μαρτίου  2013 .-
~**  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/03/30-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Σάββατο  30  Μαρτίου  2013 .-
~**  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/03/31-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 .-

~**  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2013  :

~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/04/01-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 01 Απριλίου 2013 .-
~ http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/04/02-2013.html , Το  αγιάζι  της ενημερωσης  Τρίτη  02  Απριλίου  2013.- 
~  http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/04/02-2013.html  , ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Θέματα υγείας 02 Απριλίου 2013 .-
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/04/03-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 03 Απριλίου 2013 .-
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/04/04-2013.html  , ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ - Θέματα υγειας Πέμπτη 04 Απριλίου 2013.-
~ http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/04/to-04-2013.html , To  αγιάζι  της  ενημέρωσης Πέμπτη 04 Απριλίου  2013.-
~ http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/04/05-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Παρασκευή 05  Απριλίου  2013 .-
~ http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/04/05-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 05 Απριλίου 2013.-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/04/05-2013.html?spref=fb , Γ΄ Χαιρετισμοί Παρασκευή 05 Απριλίου 2013 στην Ι.Μ. Παναγία Μαλεβή Αγίου Πέτρου Αρκαδίας .-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/04/06-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Σάββατο  06 Απριλίου  2013 .-
~ http://snsarfara.blogspot.gr/2013/04/07-2013.html , Το  Κυριακάτικο  αγιάζι  της  ενημέρωσης 07  Απριλίου   2013 .-
~  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/04/08-2013.html , Το  αγιάζι  της ενημέρωσης Δευτέρα  08 Απριλίου  2013.-
~ http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/04/08-2013.html , Η  Εφημερίδα  της Δευτέρας 08  Απριλίου  2013 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/04/08-2013.html , Αναδημοσίευση Δευτέρα 08 Απριλίου 2013 ΕΝ ΟΥΡΑΝΕΙΣ .-                              
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/04/09-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης από την εφημερίδα μας Τρίτη 09 Απριλίου  2013.-
~ http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/04/10-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 .-
~ http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/04/10-2013.html , Υγεία  γιά  όλους  μας -Θέματα  Υγείας Τετάρτη  10  Απριλίου  2013  ,   ΟΛΑ  ΓΙΑ  ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΜΑΣ !!!!
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/04/11-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 11 Απριλίου 2013 .-
~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/04/12-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Παρασκευή 12  Απριλίου  2013  Δ΄ Χαιρετισμοί στον Μυστρά  Λακωνίας.-
~  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/04/13-2013.html , Άρωμα ενημέρωσης στο αγιάζι του Σαββάτου 13 Απριλίου 2013.-
~  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/04/13-14.html  , Άρωμα  ενημέρωσης   Σαββατοκύριακου 13  και  14  Απριλίου  2013 .-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/04/15-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 15 Απριλίου 2013.-
~ http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/04/15-2013.html , Ελεύθερες  θέσεις -απόψεις - Δευτέρα  15 Απριλίου  2013 .-

~
*** ΜΕΝΟΥΝΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2012 - 20133 : ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ …..



~* * http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_21.html , Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (1) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_22.html , Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (2)
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/3.html , Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ (3) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/4.html , Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (4) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/5.html , Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (5) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/6.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (6) : Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 ,.-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/7.html , Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8_18.html ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) .- ,
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/19-20-01-2013.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Σ/Κ 19 και 20 -01 -2013 στο Χιονοδρομικό Χελμού Καλαβρύτων.- (9).-
** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/02/9-10-2013.html , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ -video , Σ/Κ 09καί 10 Φεβρουαρίου 2013 .-(10).-
~**  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html ,  ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ !!!! διαδρομές - εκδρομές ...... περιηγήσεις .....
Επίσκεψη στα Φιλιατρά γιορτή αγιορτή Αγίου Χαραλάμπου ,Μιά ημερήσια διαδρομή , Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2013 .- (11) .-
~**  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/03/27-2013.html , ΜΕΝΟΥΜΕ  ΖΟΥΜΕ  ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ  ΕΛΛΑΔΑ  :
Τετάρτη 27 Μαρτίου  2013 .-  (12α)

~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/19-2013.htmln , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .-
~* http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/03/28-2013.html , Η Ελλάδα μέσα από φωτογραφίες 28 Μαρτίου 2013 .- 

 *** BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :

~ http://www.youtube.com/stamos01 , =  2447    video.-
~ http://www.youtube.com/stamatios01 , = 850   video.-
~
http://www.youtube.com/vlasiskal , =      853    video.-
ΣΥΝΟΛΟΝ :                                             4150  Βίντεο ν Αναρτημένα .-

*** ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ Εν πλω δυτικά του Όρους
***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου