Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Στο αγιάζι της καθημερινότητας στην ενημέρωση Δευτέρα 28 Μαϊου 2012

Στο  αγιάζι της  καθημερινότητας στην ενημέρωση Δευτέρα 28 Μαϊου  2012  :

Ο  μακαριστός Αγιορείτης μοναχός - Άγιος Παϊσιος με την  θεόσταλτη  οραματικότητα του !!
Ο τάφος του στην Σουρωτή  Χαλκιδικής .
Το  ποντικάκι  μας  ενημερώνει ! :

*** ΟΛΟΙ ΟΙ «ΤΕΜΠΕΛΟΔΙΑΙΤΟΙ» ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣΧΩΡΟΥΝ ΣΤΟΝ... ΣΥΡΙΖΑ...!!!

~ ΤΑ «ΤΡΩΚΤΙΚΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟ... ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ...!!!
Αυτούς τούς τεμπέληδες  και κομματικούς κρατικοδίαιτους  συνδικαλιστές πού εξέθρεψε το Πασοκ με την αμέριστη συνδρομή της Αριστεράς καί οι οποίοι με τα αποκλειστικά προνομιά τους καταδυναστεύουν τούς υπόλοιπους Έλληνες ,.
~

~* ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  24-25 Μαρτίου  2012
*
   Απο  τους   15.562   συλληφθέντες  , το  2011 , για  κλοπές  ,  διαρρήξεις  και  ληστείες  οι  περισσότεροι   αφέθησαν  ελεύθεροι  ! 
  Ανακρίτρια  άφησε  ελεύθερα  με  χρηματική  εγγύηση  μέλη  σπείρας   που  διέπραξε   30  διαρρήξεις  σε  σπίτια ( 
εννοείται  οτι  η  Αστυνομία  είχε  κουραστεί  για  να  τους  συλλάβει ) . Τους  έδωσε  μάλιστα  την  δυνατότητα  να  πληρώσουν  τα  χρήματα  της  εγγύησης   μια  εβδομάδα  μετά . Το  αποτέλεσμα  ήταν  να  μην  εμφανισθούν  ποτέ   και  η  ανακρίτρια  να  βγάλει  ένταλμα  ζητώντας  απο  την  Αστυνομία  να  τους  ξανασυλλάβει  για   παραβίαση  των  περιοριστικών  όρων !
~** Το  φούλαρε βενζίνη  και μη το είδατε …!! :
Το περιστατικό που αν μη τι άλλο δεν είναι σύνηθες, έγινε σε βενζινάδικο του Ορχομενού...
λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ. Σύμφωνα με το lamiareport.gr,  ο νεαρός οδηγός κατέβηκε και με σπαστά ελληνικά ζήτησε από τον 54χρονο πρατηριούχο να του γεμίσει το ρεζερβουάρ.
Μόλις το αυτοκίνητο φουλάρισε και ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου περίμενε να πληρωθεί, ο οδηγός χωρίς να πει κουβέντα μπήκε μέσα, έβαλε μπροστά και έφυγε, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, αφήνοντας άγαλμα τον πρατηριούχο.

~** ΑΟΖ: Η Τουρκία απειλεί την Ρωσία για τα κυπριακά κοιτάσματα;

~ Μια απρόοπτη εξέλιξη σημειώνεται στον αναίμακτο -ακόμη- «ενεργειακό πόλεμο» που διεξάγεται στα κυπριακά Οικόπεδα φυσικού αερίου. Η Τουρκία απειλεί και την Ρωσία για τα κυπριακά κοιτάσματα, και οι μυστικές υπηρεσίες της ενεργοποιήθηκαν για αποτροπή της συνάντησης κορυφής στην Κύπρο.
Προκειμένου η Τουρκία να ανατρέψει τον προγραμματισμό που γίνεται για άτυπη, αλλά εξαιρετικά σημαντική συνάντηση υψηλόβαθμων κρατικών παραγόντων και επιχειρηματιών του τομέα της ενέργειας από Ρωσία και Κύπρο (που έχει προγραμματιστεί να γίνει στο ξενοδοχείο «Άνασσα» στις 8 Ιουνίου), έχει εξαπολύσει διπλωματικό πόλεμο.
Στην αναφερόμενη συνάντηση θα συμμετάσχουν από κυπριακής πλευράς ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, ο υπουργός Εμπορίου και μικρός αριθμός κοινοβουλευτικών παραγόντων, που ασχολούνται με θέματα ενέργειας και οικονομίας. Από δε ρωσικής πλευράς, αναμένεται να παραστούν ο υπουργός Ενέργειας, υψηλόβαθμοι παράγοντες της Δούμα και τα ανώτατα στελέχη της Gazprom Bank, της Gazprom της Novatek και άλλων μεγάλων ρωσικών εταιρειών ενέργειας διεθνούς εμβέλειας, όπως και σειρά Ρώσων πολυεκατομμυριούχων παραγόντων του τομέα.
Όπως αναφέρει η κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος», με πληροφορίες από έγκυρες πηγές, η Τουρκία, που μέσω των κατασκοπευτικών της δομών παρακολούθησε τις εξελίξεις αυτές, άσκησε τις τελευταίες μέρες ισχυρές πιέσεις που έφτασαν δια της διπλωματικής οδού και στα όρια των άμεσων απειλών κατά των οικονομικών συμφερόντων των Ρώσων επιχειρηματιών του τομέα της ενέργειας, ώστε να αποτρέψει την πραγματοποίηση της συνάντησης.
Διασταυρωμένες πληροφορίες του «Φιλελεύθερου» αναφέρουν ότι σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, απειλήθηκε ακόμα και ακύρωση σημαντικών υφιστάμενων συμφωνιών μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας, ενώ το θέμα έφτασε και στο Γραφείο του Ρώσου προέδρου.
Οι πληροφορίες από Μόσχα και Λευκωσία, αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται λόγω των εξαιρετικά ισχυρών τουρκικών πιέσεων, που έφτασαν και σε ισχυρά τελεσίγραφα για αποχώρηση της Novatec από τον β΄ γύρο αδειοδότησης, να αποφασιστεί αναβολή στην ημερομηνία πραγματοποίησης της συνάντησης στο «Άνασσα», ώστε να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της τουρκικής επίθεσης.
Και όλα αυτά συμβαίνουν, ενώ έχει ανοίξει και ένα άλλο θέμα που ρίχνει σκιές στις ρωσοτουρκικές σχέσεις. Η δημαρχεία της Κωνσταντινούπολης οργάνωσε Συνέδριο τις τελευταίες ημέρες, με θέμα το “παγωμένο” ζήτημα του Καυκάσου. Η Ρωσία αντέδρασε άμεσα στηλιτεύοντας τις φωνές που καλούσαν για τρομοκρατικά χτυπήματα στην περιοχή.
Η ρωσική Πρεσβεία εξέδωσε γραπτή δήλωση σύμφωνα με την οποία, η φιλοξενία από την Τουρκία ομάδων που υποστηρίζουν απροκάλυπτα τρομοκρατικές δραστηριότητες στο έδαφος της Ρωσίας, σκιάζει το θετικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί μεταξύ των δύο κρατών. Το γεγονός πως Τούρκοι αξιωματούχοι συμμετείχαν στη διοργάνωση του συνεδρίου, σύμφωνα με την ρωσική Πρεσβεία αυξάνει τη δυσανασχέτηση που προκλήθηκε από το γεγονός.
Σημειώνουμε επίσης και την ενόχληση της ρωσικής προεδρίας, από την τοποθέτηση στην Τουρκία της αντιπυραυλικής ασπίδας του ΝΑΤΟ. Η ρωσική πλευρά υποστηρίζει ότι στρέφεται και εναντίον της και όχι μόνον κατά του Ιράν, γι’ αυτό και το έχει στοχοποιήσει (όπως έπραξε και με την αντιπυραυλική ασπίδα που βρίσκεται στην Βουλγαρία και τέθηκε σε λειτουργία την 21η Μαΐου).
~** ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ

** Προφητείες του μεγάλου πολέμου (μέρος πρώτο)

~ Οι προφητείες που ακολουθούν προέρχονται από τις εξής πηγές: α) Την Παλαιά και Καινή Διαθήκη, β) τα διάφορα βιβλία που έχουν γραφτεί για τον Παϊσιο τον Αγιορείτη, γ) το βιβλίο “οι προφητείες μας αποκαλούπτουν” του Μοναχού Αβραάμ του Αγιορείτη, εκδόσεις “ποιμενικός αυλός”, δ) από σελίδες του διαδικτύου, ε) από το προσωπικό μου αρχείο. Οι τελευταίες δεν ξέρω αν αποτελούν προφητείες με τη γνωστή έννοια του όρου αλλά προέρχονται από ειλικρινή πηγή, της οποίας το όνομα μου ζητήθηκε να μην αποκαλυφθεί, παρά μόνο το περιεχόμενο των οραμάτων. Οι προφητείες παρατίθενται ως έχουν και τα συμπεράσματα αφήνονται στον αναγνώστη. Ας ανακεφαλαιώσουμε όμως τα κυριότερα σημεία τους, ας δώσουμε δηλαδή μια συλλογική τους περίληψη πριν καταφύγουμε στο ακριβές κείμενο.
Όπως είχαμε δηλώσει και σε προηγούμενη δημοσίευση, τα γεγονότα που παρουσιάζουν οι προφητείες έχουν ως εξής:
1. επιδείνωση της συμπεριφοράς και των ηθών των ανθρώπων, ανάμεσά τους και των ιερέων και μοναχών
2. επίθεση της Τουρκίας στην Ελλάδα, η οποία θα είναι πολύ περιορισμένη μιας και θα διακοπεί από απροσδόκητα γεγονότα
3. τα γεγονότα αυτά θα είναι η επίθεση του “ξανθού γένους” στην Τουρκία, η οποία θα είναι σφοδρή και θα οδηγήσει στην κατάληψη της Κωνσταντινούπολης
4. συμμαχία των άλλων γενών κατά του ξανθού γένους. Πόλεμος σφοδρός, χωρίς νικητή. Η Πόλη περνάει στα χέρια των Ελλήνων, οι οποίοι δεν θα συμμετάσχουν στον πόλεμο
5. διακοπή του πολέμου χάρη σε Θεϊκή παρέμβαση, ορατή από όλους. Ανακήρυξη Βασιλιά με την υπόδειξη του Θεού και των Αγγέλων, οι οποίοι θα κυκλοφορούν ως άνθρωποι. Διάλυση της Τουρκίας
6. χρόνια ευδαιμονίας και επικράτησης της πίστης
7. έλευση του Αντίχριστου
Αυτό είναι σε γενικές γραμμές το περιεχόμενο των προφητειών που ακούγονται πραγματικά απίστευτες αν και ειπώθηκαν από ανθρώπους η προφητική ικανότητα των οποίων έχει επαληθευτεί. Μαζί με αυτές θα εξετάσουμε και κάποιες άλλες προρρύσεις, που προέρχονται από την πηγή που σας ανέφερα παραπάνω, χωρίς να την κατονομάζω. Ας ξεκινήσουμε με αυτές, τις οποίες παρουσιάζω με κάθε επιφύλαξη. Αφορούν κυρίως στην Κύπρο.
” Επάνω από την πράσινη γραμμή, υπάρχει ένα λευκό νέφος, πυκνό αλλά απαστράπτον. Είναι οι ψυχές εκείνων που έχασαν τη ζωή τους άδικα, γυναικών, ανδρών και παιδιών. Είναι ένας στρατός αόρατος που τώρα ντύνεται γιατί τον έχουν καλέσει στη μάχη. Είναι θυμωμένοι, γιατί έπεσαν άδικα αν και ηρωικά και τροχίζουν τα σπαθιά τους. Όταν στον Πενταδάκτυλο ξεσπάσει μια καταιγίδα που όμοιά της δεν έχετε δει ποτέ, τότε θα καταλάβετε ότι όλα έχουν ξεκινήσει. Όταν οι μιαρές σημαίες πάνω στον Πενταδάκτυλο γκρεμιστούν από τον ποταμό βροχής που θα τρέχει από τις κορυφές, ιδίως την πέμπτη, τότε βγάλτε τραπέζια στους δρόμους γιατί θα έρθει η γιορτή, γεμίστε τα φαγητά και κεράστε όλους εκείνους με τους οποίους δεν μιλούσατε ποτέ. Γιατί θα είναι οι ψυχές εκείνων που θα φέρουν την καταιγίδα που θα γκρεμίσει τις μισές σημαίες. Τις υπόλοιπες μισές θα τις ξερριζώσουν γυναίκες χωρίς στρατό.
Θα ακολουθήσουν χρόνια χαράς γιατί το κακό θα έχει φύγει. Η πρωτεύουσα θα αλλάξει στην ουσία και όχι στα χαρτιά. Θα γίνει πρωτεύουσα στην καρδιά των ανθρώπων η πόλη που χάσκει και που έχει γεμίσει ζιζάνια. Θα γεμίσει με πάνω από τους μισούς ανθρώπους και θα έρθουν και άλλοι από μακριά να ζήσουν για πάντα στην πόλη που είναι χωμένη στην άμμο. Πριν από αυτό η κυβέρνηση θα κρυφτεί στο βουνό και ο ηγέτης της θα έχει κόκκινο και λευκό χρώμα στα ρούχα του και άσπρο στα μαλλιά του. Στην πόλη εκείνη, εκεί που μέχρι τότε μόνο ζώα περπατούσαν, θα χτιστεί ένα μνημείο, ένα κτίριο από σίδερο που θα μπορείς να δεις μέσα του και θα έχει χιαστί σιδερένια δοκάρια. Και ο καθεδρικός ναός θα αλλάξει μόλις πέσουν οι ψεύτικες σημαίες του. Θα συγχωρήσετε εκείνους που σας πλήγωσαν; Θα γκρεμίσετε το Θεό που αναδείξατε όταν πληγωθήκατε;
Το μοναστήρι του Αγίου Ανδρέα, πάντως, θα κατοικηθεί ξανά και θα γίνει μονή ξακουστή σε όλα τα πλοία που περνούν. Από εκεί θα βγει και ένας επίσκοπος που θα έχει το όνομα της Μονής και όλη τη χάρη του Μακάριου αλλά Μακάριος δεν θα γίνει. Θα δει τα πλοία στο λιμάνι της χωμένης πόλης να φτάνουν γεμάτα κόσμο από όλη τη γη. Θα έρχονται να κατοικήσουν ξανά και από αυτή τη σκηνή θα αγαπήσει τα πλοία και αυτός και η Μονή του. Όλα αυτά θα τα δει η γενιά που γεννήθηκε μετά την καταστροφή αλλά και αρκετοί από όσους ζούσαν τότε.
Μαζί, στη θάλασσα της Λάρνακας θα βλέπουν τον καπνό να υψώνεται από τη στεριά απέναντι – γιατί θα καλύψει την ανατολική Μεσόγειο και θα είναι από την καταστροφή που θα χτυπήσει τις στεριές εκείνες που κυρίευσαν τον κόσμο. Και όταν κατακάτσει ο καπνός και σβήσει η φωτιά, τότε θα έχετε ειρήνη επί μακρόν αλλά όχι για πάντα. Τότε δρόμοι θα αλλάξουν όνομα και τότε η πόλη θα είναι δωδεκαπλή ξανά, γιατί πόλεμος δεν θα γίνει παρά με μαχαίρια και πιρούνια οι γυναίκες θα διώχνουν τον εχθρό αλλά και θα κλαίνε μαζί του.”
Το κείμενο αυτό μεταφέρεται με κάθε επιφύλαξη, διότι δεν προέρχεται από κάποιον από τους αναγνωρισμένους προφήτες. Μένει να δούμε εάν όσα περιγράφει επαληθευτούν, δεδομένου ότι “όλα αυτά θα τα δει η γενιά που γεννήθηκε μετά την καταστροφή αλλά και αρκετοί από όσους ζούσαν τότε”. Το κείμενο αυτό παραδίδεται στην ερμηνεία όλων εκείνων που ασχολούνται με τις προφητείες, διότι έχει αρκετές συγκεκριμένες πληροφορίες. Η πόλη για την οποία μιλάει, είναι προφανώς η Αμμόχωστος. Η Κυβέρνηση λέει ότι εκείνο τον καιρό θα βρίσκεται στο βουνό, προφανώς εννοώντας το Τρόοδος, τη θερινή έδρα του Προέδρου, ο οποίος θα έχει κόκκινο και λευκό χρώμα στα ρούχα του και άσπρα μαλλιά. Ο Καθεδρικός στον οποίο αναφέρεται είναι πιθανώς η Αγία Σοφία, η οποία βρίσκεται στο κατεχόμενο τμήμα της Λευκωσίας και φέρει επάνω της την τουρκική σημαία και τη σημαία του ψευδοκράτους.
Για τη φοβερή καταιγίδα που όμοιά της δεν θα έχουν ξαναδεί οι Κύπριοι, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εκ των προτέρων. Αναφέρει όμως ότι αυτή θα καταστρέψει τη μισή από την καθεμία από τις δύο σημαίες του ψευδοκράτους που έχουν στηθεί στον Πενταδάκτυλο. Τις υπόλοιπες θα καταστρέψουν οι γυναίκες, οι οποίες φαίνεται να έχουν ενεργό συμμετοχή στα γεγονότα εκείνα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι αναφέρεται σε φωτιές πολέμου που θα φαίνονται απέναντι από τη Λάρνακα, εννοώντας ίσως το Ισραήλ και την Παλαιστίνη… 
(συνεχίζεται)

~** KKE & ΣY.PIZ.A & TO ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ THΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ :

~** «Αν η Ελλάδα πέσει, θα πάρει και τη Γερμανία μαζί της»

~ Η Guardian επιχειρεί σήμερα να δώσει με χιούμορ της πραγματικές διαστάσεις της ευρωπαϊκής κρίσης   Η Guardian επιχειρεί σήμερα να δώσει με χιούμορ της πραγματικές διαστάσεις της ευρωπαϊκής κρίσης. Το σκίτσο της βρετανικής εφημερίδας για την κρίση χρέους στην ευρωζώνη κατηγορεί τη Γερμανίδα καγκελάριο, ότι ως αρχηγός της ζώνης του κοινού νομίσματος τα έχει κάνει… θάλασσα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν και η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ιρλανδία και η Ιταλία.Ο τίτλος του Guardian είναι: “Αν η Ελλάδα πέσει, θα πάρει και τη Γερμανία μαζί της” και συνοδεύεται απο αυτό το σκίτσο.Συγκεκριμένα, το σκίτσο παρομοιάζει την Άνγκελα Μέρκελ με την αρχηγό μίας ομάδας ορειβατών που βρίσκεται με την πλάτη στον γκρεμό. Η αρχηγός της ευρω-ομάδας ψύχραιμη, έχει μπερδευτεί με τους χάρτες της και έχει σπασμένη πυξίδα.Την ίδια ώρα ο ορειβάτης-Ελλάδα έχει πέσει στον γκρεμό και κρέμεται από τα σχοινιά που σπάνε. Η ευρω-ομάδα που αποτελείται από την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιρλανδία και την Ιταλία παλεύουν να σώσουν την Ελλάδα αλλά έχουν μπερδευτεί με τα σχοινιά και δεν μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα για να σώσουν τον εαυτό τους ή την Ελλάδα.

~** Τα τρία πιθανά σενάρια για την επόμενη ημέρα των εκλογών

~ Σύμφωνα με τους συσχετισμούς και τα δεδομένα που διαμορφώνονται στις ΒρυξέλλεςΤρία είναι τα πιθανά σενάρια για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας, την επαύριο των εκλογών, σύμφωνα τουλάχιστον με τα δεδομένα και τους συσχετισμούς που διαμορφώνονται αυτήν την ώρα στις Βρυξέλλες.Το ευνοϊκό -υπό τις δυσμενείς πάντοτε συνθήκες- σενάριο είναι να προκύψει από την αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου μία κυβέρνηση με διάθεση να εφαρμόσει τα συμπεφωνημένα του Προγράμματος Προσαρμογής. Τότε, σε σύντομο χρονικό διάστημα και οπωσδήποτε όταν η Ελλάδα φτάσει σε πρωτογενές πλεόνασμα, θα συζητηθούν η δυνατότητα παροχής παράτασης κατά ένα χρόνο για τη μείωση του συνολικού ελλείμματος, καθώς και η διοχέτευση αναπτυξιακών κονδυλίων, επιπλέον των όσων προβλέπονται από την εν εξελίξει Προγραμματική Περίοδο (ΕΣΠΑ) ή ακόμη και η αναπροσαρμογή των όρων δανεισμού της χώρας μας. Πρόκειται για «δώρο» καθόλου ευκαταφρόνητο, αφού κάθε σημαντική αναπροσαρμογή του Μνημονίου απαιτεί έγκριση 16 εθνικών κοινοβουλίων. Πάντως, ανάλογη «επιβράβευση» ετοιμάζεται ήδη για την Ιρλανδία, σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο της Κομισιόν.παράλληλο «νόμισμα»Το δεύτερο σενάριο είναι ένα κατά το δυνατόν «βελούδινο» διαζύγιο με την Ευρωζώνη. Σύμφωνα με αυτό, η επόμενη κυβέρνηση δηλώνει ότι δεν προτίθεται ή δεν δύναται να εφαρμόσει το Μνημόνιο, ή η Ελλάδα «κόβεται» στην επόμενη αξιολόγηση της τρόικας. Τότε, οι δόσεις του Προγράμματος χρηματοδότησης απλώς σταματούν και η χώρα μας θα πρέπει να καλύψει τις ανάγκες της εκ των ενόντων. Η λιτότητα εντείνεται, αφού ακόμη και αν σταματήσει η αποπληρωμή των τοκοχρεολυσίων, η Ελλάδα έχει ακόμη πρωτογενές έλλειμμα, το οποίο δεν θα βρίσκει από πουθενά δανεικά για να καλύψει. Ωστόσο, η ΕΚΤ συνεχίζει να στηρίζει τις ελληνικές τράπεζες και η Ελλάδα τυπικά δεν βγαίνει εκτός ευρωσυστήματος. Λόγω της έλλειψης ρευστότητας όμως, αρχίζει και κυκλοφορεί σταδιακά ένα παράλληλο χαρτονόμισμα «έναντι οφειλών» σε ευρώ (IOU – από τον αγγλικό όρο «I owe you», δηλαδή «σου οφείλω»). Οι καταθέσεις παραμένουν σε ευρώ, χάρη στη στήριξη της ΕΚΤ, αλλά καθώς χρησιμοποιούνται, τα νέα χρήματα που κατατίθενται είναι σε IOU. Σταδιακά, όσα ευρώ παραμένουν στην ελληνική οικονομία εξαντλούνται και τα IOU, που αποκτούν -αρχικά ανεπίσημη- ισοτιμία έναντι του ευρώ, γίνονται το κυρίαρχο «νόμισμα» που κυκλοφορεί.Στο σενάριο αυτό, της σταδιακής απεμπλοκής από το ευρώ που διαρκεί χρόνια, η υπόλοιπη Ευρωζώνη προχωρά με επείγοντα βήματα σε περαιτέρω πολιτική και οικονομική ενοποίηση, ενώ αποφεύγεται η «επιδρομή» σε ισπανικές και πορτογαλικές τράπεζες, αφού οι πολίτες βλέπουν ότι ακόμη και στην ακραία ελληνική περίπτωση της εξόδου, οι καταθέσεις δεν αλλάζουν νόμισμα. Επιπλέον, η Ευρωζώνη συνολικά και από κοινού εγγυάται τη σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος.Ατάκτως και με πανικόΤο χειρότερο σενάριο θα εκπληρωθεί αν η νέα ελληνική κυβέρνηση όχι μόνο καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση και ανατρέψει τα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί, αλλά έλθει και σε πλήρη σύγκρουση με τους Ευρωπαίους, ή αν επικρατήσει η «σκληρή» γραμμή στις Βρυξέλλες που αντιτίθεται στην οποιαδήποτε συνέχιση της στήριξης, ή αν συμβεί κάποιο τραπεζικό «ατύχημα» πριν από τις εκλογές που δεν θα αντιμετωπιστεί εγκαίρως. Σε αυτήν την περίπτωση, αντί για την ανώμαλη προσγείωση του δεύτερου σεναρίου, η Ελλάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με συντριβή.Η ΕΚΤ «τραβάει την πρίζα» από τη μηχανική υποστήριξη που παρέχει στις ελληνικές τράπεζες και η μετάβαση σε νέο νόμισμα γίνεται ατάκτως και σε πανικό. Η διαδικασία έκδοσης νέου νομίσματος διαρκεί μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων επικρατεί πραγματική ασφυξία στην οικονομία. Σημειώνονται επιδρομές σε τράπεζες, ενώ το νέο νόμισμα, χωρίς κανένα κύρος και ανταλλακτική αξία στο εξωτερικό, δεν γίνεται δεκτό για την εισαγωγή τροφίμων, καυσίμων και φαρμάκων.Η αποχώρηση από την Ε.Ε. είναι η μικρότερη από τις συμφορές που περιμένουν τη χώρα, σε αυτήν την περίπτωση. Σημειώνεται, τέλος, ότι ακόμη και αν η Ελλάδα σταματήσει την αποπληρωμή των δανείων, οι απαιτήσεις έναντι της χώρας μας παραμένουν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για ελληνικά περιουσιακά στοιχεία στο εξωτερικό, αλλά και για τη νομική και διπλωματική θέση της χώρας μας.«Σκληρό» μήνυμα και από ΛαγκάρντΧαρακτηρίσθηκε και ως «αρνητικό ξέσπασμα». Συνιστά ωστόσο ένα καλό δείγμα τού πώς διαμορφώνεται το κλίμα εις βάρος της χώρας μας στο εξωτερικό. Ο λόγος αφορά στη συνέντευξή που έδωσε στον Guardian, η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, με την οποία καλεί τους Ελληνες να πληρώσουν τους φόρους τους. Ο σκληρός πρωτοσέλιδος τίτλος της εφημερίδας: «Ηρθε η ώρα της πληρωμής – Οχι συμπάθεια για τους Ελληνες» αντανακλά τις δηλώσεις της κ. Λαγκάρντ, καθώς, όταν ερωτάται αν σκέπτεται τις μητέρες και τους βαριά αρρώστους που δεν έχουν πρόσβαση σε υγειονομική περίθαλψη, απαντά ότι έχει μεγαλύτερη συμπάθεια για τα παιδιά του Νίγηρα, στην υποσαχάρια Αφρική, «διότι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη βοήθειας από τους ανθρώπους στην Αθήνα».Οσο για τα παιδιά της Ελλάδας που πλήττονται από τις περικοπές, αν οι γονείς τους θέλουν να τα βοηθήσουν, «θα πρέπει να πληρώσουν τους φόρους τους». Οπως τονίζει, «σκέφτομαι εξίσου όλους εκείνους που φοροδιαφεύγουν όλη την ώρα. Ολους εκείνους στην Ελλάδα που προσπαθούν να αποφύγουν τους φόρους». Σύμφωνα με την κ. Λαγκάρντ, οι Ελληνες «πρέπει να βοηθήσουν τους εαυτούς τους συλλογικά, πληρώνοντας τους φόρους τους», ενώ από την πλευρά της η εφημερίδα καταλήγει ότι το ΔΝΤ δεν φαίνεται να έχει καμία διάθεση να χαλαρώσει τους όρους της βοήθειας προς την Αθήνα. Η εξέλιξη αυτή έρχεται την ώρα που οι «σκληροί», σε Βερολίνο και Ε.Ε., έχουν πλέον καταλήξει στην άποψη ότι η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη το συντομότερο.-

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/vavp1GctfT4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

~**
 **
ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΜΑΪΟΥ  2012 :
*** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2012/05/1-2012.html , 1η   του  ΜΑΪ  2012 Τρίτη , Στο αγιάζι της ενημέρωσης .-                                                                            ~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2012/05/2-2012.html , * Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 2 Μαϊου 2012 ,.-
~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2012/05/blog-post.html ,  Στο    αγιάζι  της ενημέρωσης Πέμπτη  3 Μαρτίου  2012 ,-    
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2012/05/4-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 4 Μαϊου 2012 .-
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2012/05/5-2012.html , Στο αγιάζι της  Σαββατιάτικης  ενημέρωσης 5  Μαϊου  2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2012/05/6-2012.html  , Κυριακή  6  Μαϊου 2012 Ώρα  ψήφου , ώρα αποτελεσμάτων .-
~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2012/05/7-2012.html  , Στο  αγιάζι της ενημέρωσης  Δευτέρα  7 Μαϊου  2012  .-

~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2012/05/blog-post.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 8 Μαϊου 2012  .-

~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2012/05/8-2012.html , Στο αγιάζι της καθημερινότητας Τρίτη 8 Μαϊου 2012 .-

~** http://snsarfara.blogspot.com/2012/05/9-2012.html , Στο  αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη  9  Μαϊου  2012 .-
 ~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2012/05/10-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 10 Μαϊου 2012 .-
~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2012/05/11-2012.html , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Παρασκευή 11 Μαϊου 2012 .-
~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2012/05/12-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 12 Μαϊου 2012 .-
~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2012/05/12-2012.html  , Στην καθημερινότητα της ενημέρωσης  Σάββατο 12 Μαϊου  2012.-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2012/05/13-2012.html , Στο αγιάζι της Κυριακάτικης ενημέρωσης 13 Μαΐου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.com/2012/05/15-2012.html  , Στο  αγιάζι της Μεσσηνιακής  Ενημέρωσης 15  Μαϊου  2012 .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2012/05/15-2012.html , Ενημέρωση Ελληνικής πολιτικής τριημέρου μέσα από Βίντεο Τρίτη 15 Μαϊου 2012 .-

  ~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2012/05/16-2012.html , Στο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης Τετάρτη 16 Μαϊου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.com/2012/05/17.html  , Στο  αγιάζι  της καθημερινής μας  ενημέρωσης Πέμπτη  17 Μαϊου  2012.-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.com/2012/05/22-2012.html , Μένουμε Ελλάδα  και  Βλέπουμε  Ελλάδα Δευτέρα 21 Μαϊου  2012.-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2012/05/20-2012.html?spref=fb , Στο  αγιάζι  της τριήμερης ενημέρωσης  Παρασκευή  Σάββατο  Κυριακή  20 Μαϊου  2012.-
Στο  αγιάζι της  ενημέρωσης Δευτέρα   21 Μαϊου  2012 .-

~** http://asterasarfaron2011.blogspot.com/2012/05/22-2012.html  , ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ Τρίτη 22 Μαϊου 2012  .-

~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2012/05/24-2012.html  , Στην καθημερινότητα της ενηγμέρωσης Πέμπτη  24  Μαϊου  2012 .- 
 ~*** Στην  καθημερινότητα της ενημέρωσης Παρασκευή  25  Μαϊου  2012  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.com/2012/05/25-2012.html .-

~** http://asterasarfaron2011.blogspot.com/2012/05/26-2012.html Σάββατο  26  Μαϊου  2012 στην ενημέρωση .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2012/05/27-2012.html ,  Κυριακή  27  Μαϊου 2012  στην  ενημέρωση .- 

~** απο την βιντεοθήκη μας :
 112. -  Παναγία Μυρτιδιώτισσα Κυθήρων 2012:
~** 113  Ι.Μ. Παναγιάς Μυρτιδίων Κυθήρων  2012 :  
~** 118. Παναγία Μυρτιδιώτισσα  2012 :
~** 119 .  Κύθηρα Παναγιά Μυρτιδίων  2012  :
~** 120. Ι.Μ. ΜΥΡΤΙΔΊΩΝ ΚΥΘΉΡΩΝ  2012 :
~** 121.  ΜΥΡΤΙΔΙΏΤΙΣΣΑ ΚΥΘΉΡΩΝ  2012  :
~** 122.   Παναγιά Μυρτιδιώτισσα 2012 :
~** 123.   Κύθηρα  Μυρτιδιώτισσα  2012 :

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Στην καθημερινότητα της ενημέρωσης Παρασκευή 25 Μαϊου 2012

Στην  καθημερινότητα της ενημέρωσης Παρασκευή  25  Μαϊου  2012 :
Ηλιοβασίλεμα ..Βιγλάχια -Πούντα - Ελαφόνησσος
Κέντρο -ταβέρνα  "Νεράϊδα" Άγιος Νικόλαος - Νεάπολης Λακωνίας Δήμου Βαϊων
**




***
ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΜΑΪΟΥ  2012 :
*** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2012/05/1-2012.html , 1η   του  ΜΑΪ  2012 Τρίτη , Στο αγιάζι της ενημέρωσης .-                                                                            ~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2012/05/2-2012.html , * Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 2 Μαϊου 2012 ,.-
~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2012/05/blog-post.html ,  Στο    αγιάζι  της ενημέρωσης Πέμπτη  3 Μαρτίου  2012 ,-                                              
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2012/05/4-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 4 Μαϊου 2012 .-
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2012/05/5-2012.html , Στο αγιάζι της  Σαββατιάτικης  ενημέρωσης 5  Μαϊου  2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2012/05/6-2012.html  , Κυριακή  6  Μαϊου 2012 Ώρα  ψήφου , ώρα αποτελεσμάτων .-
~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2012/05/7-2012.html  , Στο  αγιάζι της ενημέρωσης  Δευτέρα  7 Μαϊου  2012  .-

~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2012/05/blog-post.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 8 Μαϊου 2012  .-

~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2012/05/8-2012.html , Στο αγιάζι της καθημερινότητας Τρίτη 8 Μαϊου 2012 .-

~** http://snsarfara.blogspot.com/2012/05/9-2012.html , Στο  αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη  9  Μαϊου  2012 .-
 ~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2012/05/10-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 10 Μαϊου 2012 .-
~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2012/05/11-2012.html , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Παρασκευή 11 Μαϊου 2012 .-
~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2012/05/12-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 12 Μαϊου 2012 .-
~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2012/05/12-2012.html  , Στην καθημερινότητα της ενημέρωσης  Σάββατο 12 Μαϊου  2012.-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2012/05/13-2012.html , Στο αγιάζι της Κυριακάτικης ενημέρωσης 13 Μαΐου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.com/2012/05/15-2012.html  , Στο  αγιάζι της Μεσσηνιακής  Ενημέρωσης 15  Μαϊου  2012 .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2012/05/15-2012.html , Ενημέρωση Ελληνικής πολιτικής τριημέρου μέσα από Βίντεο Τρίτη 15 Μαϊου 2012 .-

  ~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2012/05/16-2012.html , Στο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης Τετάρτη 16 Μαϊου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.com/2012/05/17.html  , Στο  αγιάζι  της καθημερινής μας  ενημέρωσης Πέμπτη  17 Μαϊου  2012.-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.com/2012/05/22-2012.html , Μένουμε Ελλάδα  και  Βλέπουμε  Ελλάδα Δευτέρα 21 Μαϊου  2012.-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2012/05/20-2012.html?spref=fb , Στο  αγιάζι  της τριήμερης ενημέρωσης  Παρασκευή  Σάββατο  Κυριακή  20 Μαϊου  2012.-
Στο  αγιάζι της  ενημέρωσης Δευτέρα   21 Μαϊου  2012 .-

~** http://asterasarfaron2011.blogspot.com/2012/05/22-2012.html  , ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ Τρίτη 22 Μαϊου 2012  .-

~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2012/05/24-2012.html  , Στην καθημερινότητα της ενηγμέρωσης Πέμπτη  24  Μαϊου  2012 .- 
~*

** ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ :

 ~** 117 Ταβέρνα "Νεράϊδα" Nεάπολη Λακωνίας 2012 :
~  http://www.youtube.com/watch?v=aDlh0lYeGA4  ,

~**** 118.   Νεάπολη Λακωνίας 2012 :
~ http://www.youtube.com/watch?v=J5xudj1V-Gw  ,

~*** 119.avi Διασκέδαση Άγ. Νικόλαος Νεάπολης Λακωνίας 2912 :
http://www.youtube.com/watch?v=21TxyFAtE_w  ,
http://www.youtube.com/watch?v=21TxyFAtE_w ,

~*** 120.avi Ταβέρνα "Νεράϊδα" διασκέδαση 2012 :

~ http://www.youtube.com/watch?v=1jRaOzTJ_RI  ,

~*** 121.avi Διασκέδαση Νεάπολη Λακωνίας 2012 :

 http://www.youtube.com/watch?v=VcJbrctw3Ro  ,

~*** 122.avi Αγ. Νικόλαος Νεάπολης διασκέδαση 2012 :

http://www.youtube.com/watch?v=rbg3mOgK8cQ  ,

~** 123.avi Κέντρο "Νεάϊδα" Αγ. Νικόλαος 2012 : 

http://www.youtube.com/watch?v=QsiNSR-QsJY  ,

~** 124.avi Διασκέδαση από εκδρομή 2012 :
~ http://www.youtube.com/watch?v=q6VxxlEPEV8  ,

~*** 125.avi από εκδρομή στα Κύθηρα 2012 :

http://www.youtube.com/watch?v=SxCAu52PCgM  ,

~*** 126.avi Κύθηρα - Νεάπολη - διασέδασαη 2012 :

~ http://www.youtube.com/watch?v=4GigsplZgLo  ,
 ~*** 127. . - . Neapolis Agios Nikolaos Lakonias 2012

 http://www.youtube.com/watch?v=e4-UXb345xs  ,

~*** 128.avi Neapolis Agios Nikolaos 2 Lakonias 2012 :
 http://youtu.be/xgCysjDJLlg ,


~*** 129.avi Neapolis Agios Nikolaos 3 Lakonias 2012 :
~ http://youtu.be/ZNagl7R_Sqo  ,


~*** 130.avi Neapolis Agios Nikolaos 4 Lakonias 2012 :
~  http://youtu.be/YoV6vaE4jwU  ,



~** ** ΝΕΑΠΟΛΗ - ΚΥΘΗΡΑ 2011   : http://www.youtube.com/watch?v=UatYG4D_VMs ,
*** Κύθηρα  2011 : http://www.youtube.com/watch?v=6iHnEHOAXRQ ,
** Κύθηρα  2011 : http://www.youtube.com/watch?v=HXn2S1SPF3U ,
** Λιμάνι Διακόπτη στα Κύθηρα 9-9-2011  : http://www.youtube.com/watch?v=ra_qv8sIJWE ,
** Ψαροχώρι  Διακόφτης στα   Κύθηρα  : http://www.youtube.com/watch?v=CWYtMrZB4YM ,
** Νεάπολη -Κύθηρα και θάλασσα  : http://www.youtube.com/watch?v=DPvlVUi4J_Y ,
** ΚΥΘΗΡΑ  _ - 0-  : http://www.youtube.com/watch?v=dkCOlol4O1Q ,
** Κύθηρα  Νο -10-   :                          
** ΚΥΘΗΡΑ  -11-  :                                                              
** ΚΥΘΗΡΑ  αφήγηση Νο 1  : http://www.youtube.com/watch?v=19AKFu8uOOY ,
** ΚΥΘΗΡΑ  αφήγηση Νο 2 : http://www.youtube.com/watch?v=IJbsXhYkVyA ,
** ΚΥΘΗΡΑ   Αφήγηση Νο3  : http://www.youtube.com/watch?v=4wjWdGOtDD0 ,
** ΚΥΘΗΡΑ αφήγηση Νο 4 :                
** ΚΥΘΗΡΑ  αφήγηση  Νο 5 : http://www.youtube.com/watch?v=bJE7VeFEPfs ,
** ΚΥΘΗΡΑ  ΑΦΉΓΗΣΗ   Νο - 6 -  : http://www.youtube.com/watch?v=ZDtheqZi8qE ,
** ….   ΚΥΘΗΡΑ  αφήγηση  Νο  7  :  http://www.youtube.com/watch?v=Rx1f-qTia1s ,
** ΚΗΘΥΡΑ  αφήγηση  Νο 8                          
** ΚΥΘΗΡΑ  αφήγηση  Νο 9   : http://www.youtube.com/watch?v=2vZMKbdJ75w .
** ΚΥΘΗΡΑ αφήγηση Νο 10   : http://www.youtube.com/watch?v=GWwkGJdSSOc ,
** Κύθηρα αφήγηση  11     : http://www.youtube.com/watch?v=ZWWeb2buWyg ,
** ΚΥΘΗΡΑ  αφήγηση  Νο 12                   :
** ΚΥΘΗΡΑ αφήγηση Νο 13  : http://www.youtube.com/watch?v=7lGdZv-VUFY ,
** ΚΥΘΗΡΑ  αφήγηση  14    :
** * ΚΥΘΗΡΑ  αφήγηση 14α  :
****     ΚΥΘΗΡΑ  αφήγηση 14β :
**ΚΥΘΗΡΑ Μο 14γ αφήγηση :
** ΚΥΘΗΡΑ  αφήγηση 15  : http://www.youtube.com/watch?v=HXn2S1SPF3U  ,
** ΚΥΘΗΡΑ  αφήγηση  16  : http://www.youtube.com/watch?v=2wdVSuDh66k ,
** ΚΥΘΗΡΑ  αφήγηση  Νο17  : http://www.youtube.com/watch?v=KdF_XJKAHNI  ,
** ΚΥΘΗΡΑ  αφήγηση Νο 18   : http://www.youtube.com/watch?v=CBJXyret2K0 ,
~** MVI_3542.avi  ΚΥΘΗΡΑ  αφήγηση Νο 19    : http://www.youtube.com/watch?v=oRhSxHjtCRs ,
~** ΚΥΘΗΡΑ  αφήγηση Νο 20  : http://www.youtube.com/watch?v=MH2T9TNJtjY ,
~** ΚΥΘΗΡΑ αφήγηση Νο  21  : http://www.youtube.com/watch?v=spJcaIUc7M4 ,
~** ΚΥΘΗΡΑ αφήγηση Νο 22   :  http://www.youtube.com/watch?v=XcL6is0slHA ,
~** ΚΥΘΗΡΑ  αφήγηση Νο 23  : http://www.youtube.com/watch?v=cTVyLp5FXEw ,
~** MVI_3549.avi  ΚΥΘΗΡΑ αφήγηση Νο 24  :
 ** Ι.Μ. Παναγίας Μυρτιδιώτισσας 2011  : http://www.youtube.com/watch?v=Mx4QfMhAsds ,
** Ι.Μ. Παναγίας Μυρτιδιώτισσας Κύθηρα  : http://www.youtube.com/watch?v=tKSeORzWlo8  ,
** Ι.  Μ. Παναγίας Μυρτιδιώτισσας  : http://www.youtube.com/watch?v=J0VtzmwUYfg ,
** Στη Χώρα Κυθήρων 2011   : http://www.youtube.com/watch?v=YuWkicTCp9g ,
** Καψάλι Κύθηρα  Κάστρο  αφηγ. 25  : http://www.youtube.com/watch?v=QPt_RqNuTSE ,
** Καψάλι  Κυθήρων  2011  : http://www.youtube.com/watch?v=nMIRTDUsQWQ