Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Στο ασγιάζι της Κυριακάτικης ενημνέρωσης 16 Δεκεμβρίου 2012

Στο  ασγιάζι της  Κυριακάτικης ενημνέρωσης  16 Δεκεμβρίου  2012  :

ΚΑΛΗ  ΕΒΔΟΜΑΔΑ  γιά όλους  μας :!
ΚΑΛΕΣ  ΓΙΟΡΤΕΣ  ΝΑ ΡΘΟΥΝ επίσης !

Το ποντικάκι όπως πάντα κοντά μας !

*** Χτύπησαν αλύπητα και λήστεψαν 82χρονο στο Κρυονέρι Τριφυλίας (Σαρακηνάδα) :
* Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης, 82χρονος κάτοικος του Κρυονερίου Τριφυλίας (Σαρακηνάδας) ο οποίος χθες το βράδυ δέχτηκε σκληρή επίθεση από κακοποιό ή κακοποιούς μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ του Σαββάτου, όταν άγνωστος ή άγνωστοι δράστες παραβίασαν το σπίτι που διαμένει ο άτυχος 82χρονος στο Κρυονέρι και το επιτέθηκαν με σκληρά και βίαια χτυπήματα με σκοπό τη ληστεία. Ο άτυχος 82χρονος δέχθηκε, ανήμπορος να αντιδράσει, πολλαπλά χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι. Γύρω στις 10, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, ειδοποίησε την Αστυνομία και στο σπίτι του έφθασαν άνδρες του Α.Τ. Κοπανακίου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Φιλιατρών. Ο άτυχος 82χρονος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, αλλά λόγω των βαρύτατων χτυπημάτων που έφερε και της σοβαρής κατάστασής του κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στην Τρίπολη, όπου και νοσηλεύεται. Στις Αστυνομικές Αρχές σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών και αξιοποιώντας στοιχεία από την έρευνά τους στο σπίτι του 82χρονου καθώς και πληροφορίες, έγιναν προσαγωγές υπόπτων στο Α.Τ. Κοπανακίου, με τη συνδρομή και αστυνομικών ανδρών της Ασφάλειας Καλαμάτας. Για το συμβάν διεξάγεται προανάκριση και, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Θ», ήδη στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας αλλοδαπός που φέρεται, με βάση συγκεντρωθέντα στοιχεία, να εμπλέκεται στην αιματηρή ληστεία του 82χρονου.  - Του Ηλία Γιαννόπουλου

*** Δολοφονική επίθεση εις βάρος του Δ.Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ :
*  Αγρια δολοφονική επίθεση εις βάρος του Δημήτρη Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής το απόγευμα της Κυριακής καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι έξω από το χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, στη διάρκεια του ημιχρόνου ποδοσφαιρικού αγώνα (ΑΕΚ - Ατρόμητος).
Όπως καταγγέλλεται, τρία άτομα, μόλις αναγνώρισαν τον Δ.Στρατούλη, δήλωσαν ότι είναι μέλη της Χρυσής Αυγής και του είπαν: «Τώρα θα σε σκοτώσουμε».
Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε ο ίδιος ο βουλευτής, μιλώντας στο Mega, την ώρα που δεχόταν τα χτυπήματα στο κεφάλι και τα πόδι, κάλεσε σε βοήθεια και κάποιοι φίλαθλοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν, με αποτέλεσμα τα τρία άτομα να εξαφανιστούν.
Μετά την επίθεση ο κ. Στρατούλης μετέβη στο ιατρείο του Σταδίου για έναν πρώτο έλεγχο, ενώ στη συνέχεια πήγε στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου, όπου περιέγραψε τα τρία άτομα που τού επιτέθηκαν.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για «φασιστοειδή και εγκληματίες» και τόνισε ότι δεν πρόκειται να ξεχάσει τα χαρακτηριστικά τους και πως θα είναι σε θέση να τους αναγνωρίσει όποτε χρειαστεί.
Ο κ. Στρατούλης μετέβη το βράδυ της Κυριακής σε νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε αναλυτικές εξετάσεις.
Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει: «Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και δίωξη των δραστών. Η ανοχή απέναντι στη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής οδηγεί μαθηματικά στο να θρηνήσουμε ζωές, καταλύει τη δημοκρατία. Η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική πριν είναι αργά».
Η κυβέρνηση καταδίκασε την επΐθεση κατά του Δ.Στρατουλη. «Κάθε μορφής επίθεση και απειλή είναι απαράδεκτη στη Δημοκρατία μας. Η βία δεν έχει θέση στον πολιτικό πολιτισμό μας» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.
Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ αναφέρει: «Καταδικάζουμε απερίφραστα και κατηγορηματικά την επίθεση βίας και τρομοκρατίας μελών της Χρυσής Αυγής κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη.
»Το ΠΑΣΟΚ άλλωστε έχει αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την καταδίκη του νεοναζισμού και της κοινωνικής και ρατσιστικής βίας καλώντας όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου σε συσπείρωση και ενότητα».
Με ανακοίνωσή της, η ΔΗΜΑΡ «καταδικάζει απερίφραστα τη χουλιγκανική επίθεση σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα.
»Οι φασιστικές επιθέσεις αποτελούν πλήγμα για την πολιτική ομαλότητα και ενισχύουν τον κύκλο της βίας στην καθημερινότητα. 'Οσοι ενθαρρύνουν τέτοιες πρακτικές να είναι σίγουροι ότι θα βρουν απέναντί τους όλον το δημοκρατικό κόσμο, όλους τους δημοκρατικούς πολίτες».
Το ΚΚΕ ανακοίνωσε: «Καταδικάζουμε την φασιστική, τραμπούκικη επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης. Ο λαός και η νεολαία πρέπει να απομονώσουν πιο αποφασιστικά τη δράση και την ιδεολογία των φασιστοειδών».
Από την πλευρά της, η Χρυσή Αυγή αρνείται ότι έχει σχέση με «το επεισόδιο σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ», επικαλούμενη την ανοιχτή εκδήλωση στη Νίκαια που διοργάνωνε την ίδια ώρα.
Αντί καταδίκης, η Χρυσή Αυγή στρέφεται κατά του κ. Στρατούλη, λέγοντας: «Οι πολιτικάντηδες της αριστεράς που υποθάλπουν την βία και τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις να πάψουν να πιάνουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή».  Newsroom ΔΟΛ

***Στην «εντατική» εισέρχεται ο χώρος της Υγείας, κινητοποιήσεις γιατρών-φαρμακοποιών :
* Δύσκολη προβλέπεται η ερχόμενη εβδομάδα στον τομέα της Υγείας, καθώς γιατροί και εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, καθώς επίσης και ελευθεροεπαγγελματίες γιατροί και φαρμακοποιοί, κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους. Επιπλέον, οι ασφαλισμένοι στον ΕΟΠΠΥ καλούνται γι' άλλη μια φορά να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να προμηθευτούν τα φάρμακά τους και να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις.
Ειδικότερα, κλειστά θα παραμείνουν τα φαρμακεία σε όλη τη χώρα, Δευτέρα και Τρίτη, 17 και 18 Δεκεμβρίου αντίστοιχα. Ταυτόχρονα τα μέλη του κλάδου συνεχίζουν την αναστολή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, ζητώντας συγκεκριμένη ημερομηνία πληρωμής των συνταγών Σεπτεμβρίου και σαφείς δεσμεύσεις για τις παλαιές οφειλές.
Από τη Δευτέρα, οι ασφαλισμένοι θα είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν και τις ιατρικές εξετάσεις τους μετά την απόφαση για επίσχεση παροχής υπηρεσιών των συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ κλινικών και εργαστηριακών ιατρών, μέχρι πλήρους αποπληρωμής όλων των ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Στον «χορό» των κινητοποιήσεων μπαίνουν και οι νοσοκομειακοί γιατροί Αθήνας και Πειραιά διαμαρτυρόμενοι για τη μείωση των αποδοχών τους, την κατάργηση, όπως αναφέρουν, κάθε έννοιας δημόσιας και δωρεάν περίθαλψης και την ένταξη στον ΕΟΠΥΥ του ταμείου τους (ΤΣΑΥ).
Επίσης, τη Δευτέρα κλείνουν τα ταμεία των νοσοκομείων και για την Τρίτη, την οποία ο κλάδος αποκαλεί «Ημέρα νοσοκομείου», προγραμματίζονται συζητήσεις για την Υγεία με τοπικούς φορείς, δήμους, σωματεία και πολιτιστικούς συλλόγους.
Την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου, τα νοσοκομεία θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας, καθώς η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), έλαβαν απόφαση να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ.
Η Πέμπτη είναι «αφιερωμένη» στους νέους γιατρούς, με αποχή ειδικευόμενων από το πρωινό ωράριο και εκδηλώσεις - συζητήσεις για την ανεργία των νέων γιατρών.
Την Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου, οι νοσοκομειακοί γιατροί θα συνεδριάσουν, προκειμένου να αποφασίσουν την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεών τους, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανέλθουν με νέες μετά τις γιορτές.
Συμμετοχή στην απεργία, που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ για τις 19 Δεκεμβρίου, αποφάσισε και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), αντιδρώντας στα προσφάτως ανακοινωθέντα μέτρα, «που εκπορεύονται από το Πολυνομοσχέδιο - Μνημόνιο 3 και είναι καταλυτικά για τους νοσοκομειακούς γιατρούς και το Δημόσιο Σύστημα Υγείας».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

***  Περίεργες συμπτώσεις με τη σφαγή στο σχολείο στις ΗΠΑ  :
* Μια περίεργη υπόθεση για πολλούς εκτυλίσσεται γύρω από το τραγικό περιστατικό της μαζικής δολοφονίας 27 ατόμων στο Connecticut των ΗΠΑ εκ των οποίων τα 20 παιδιά του δημοτικού σχολείου.
Η υπόθεση αυτή δεν σχετίζεται άμεσα με την μαζική αυτή δολοφονία τα ευρήματα όμως γεννούν το ερώτημα: Πρόκειται για μια ακόμη περίπτωση τύπου Knowing ή της ταινίας Matrix του 1999 όπου το διαβατήριο του ήρωα της ταινίας λήγει στις 11/9/2001 ή όχι;
Στις 20 Ιουλίου του 2012 στον κινηματογράφο Century στην πόλη Aurora του Colorando ένας οπλοφόρος σκορπά το θάνατο κατά τη διάρκεια προβολής της ταινίας The Dark Knight Rises της γνωστής κινηματογραφικής σειράς Batman. Από την επίθεση θα σκοτωθούν 12 άτομα και θα τραυματιστούν 58.
Στην ταινία υπάρχει μια σκηνή όπου κάποια άτομα βλέπουν ένα χάρτη. Στην κάτω γωνία και αριστερά του χάρτη αν και δυσδιάκριτα εμφανίζονται δύο λέξεις: Sandy Hook, το όνομα δηλαδή του σχολείου όπου έγινε η σφαγή από τον 20χρονο Adam Lanza στο Connecticut.
Δεν είναι όμως μόνο αυτό: Στην αμέσως επόμενη σκηνή ένας από τους άνδρες που εμφανίζονται φέρνει τα δυο δάκτυλά του ακριβώς επάνω στην περιοχή όπου εμφανίζονται οι λέξεις Sandy Hook λέγοντας: Παρακολούθησε το φορτηγάκι Βάλε ένα GPS επάνω του έτσι ώστε να το πιάσουμε». Βέβαια η έκφραση “bring it down” όπως φαίνεται και στη φωτογραφία έχει πολλά νοήματα στα αγγλικά, ένα όμως εξ αυτών είναι και σκοτώνω.
Και πολλοί αναρωτιούνται: Πως είναι δυνατό σε μια ταινία όπου στην πρεμιέρα της στο Colorando έγινε η αιτία να χάσουν τη ζωή τους 12 άτομα από ένα τρελό οπλοφόρο, μέσα στην ταινία αυτή να εμφανίζεται το όνομα μιας περιοχής που συμπίπτει με αυτό του σχολείου μιας άλλης σφαγής από ένα οπλοφόρο αυτής της Παρασκευής 14ης Δεκεμβρίου;
Υπάρχει όμως και ο αντίλογος. Αυτός έχει να κάνει με το γεγονός ότι η πόλη του Batman ή αλλιώς Gotham City τοποθετείται στο New Jersey το μέρος δηλαδή όπου υπάρχει η τοποθεσία αυτή στην πραγματικότητα και πάντα αναφερόταν στην ταινία και στους σχετικούς χάρτες της υποθετικής μεν αυτής πόλης η οποία όμως δεν είναι άλλη από το New Jersey. .
Έτσι το Sandy Hook είναι μια τοποθεσία του Gotham City όπου ούτος ή άλλως υπήρχε στην πλοκή της ταινίας και φυσικά δεν συντρέχει λόγος για συνωμοσιολογίες οι οποίες ως κύριο στόχο δεν έχουν να διαφωτίσουν τα πράγματα, αλλά αντίθετα να τα συσκοτίσουν. .
Κάποιοι άλλοι πάλι ισχυρίζονται πως η συγκεκριμένη περιοχή εμφανιζόταν ως South Hinkley ή απλά Lower Gotham στους χάρτες της πόλης και το όνομά της άλλαξε σε sandy Hook μόνο για την τελευταία ταινία.
Και από εκεί και πέρα ξεκινά μια διελκυστίνδα αφενός για το πότε μπήκε το όνομα Sandy Hook στους χάρτες του Gotham City: Πριν ή μετά την κυκλοφορία της τελευταίας ταινίας όπου έγινε και αφορμή για τη σφαγή στο Colorando και αφετέρου για το αν ο συγγραφέας της σειράς των κόμικς του Batman είχε στο μυαλό του το New Jersey ή τη Νέα Υόρκη όταν αναφερόταν στο Gotham City.
Όλες οι πιθανότητες είναι ανοικτές: Μπορεί να είναι απλά μια σύμπτωση, μια κακή και τραγική σύμπτωση, αλλά μια σύμπτωση μπορεί και όχι. Το πρόβλημα όμως είναι ότι με όλες αυτές τις τρελές υποθέσεις περί προβλέψεων των ταινιών του Hollywood για μελλοντικά συμβάντα χάνουμε την ουσία. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτή έχει να κάνει με 26 ανθρώπους νεκρούς απο τους οποίους τα 20 παιδιά.

*** ΑΘΛΗΤΙΚΑ  γιά  σήμερα  και  χθές :

~** ΓΙΑ  ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην 15η  αγωνιστική :
ΚΕΡΚΥΡΑ -ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ  0-2 .- ^
ΟΦΗ  - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  2-0 .- ^
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πειραιώς 1-2 .- ^
ΑΡΗΣ Θεσσαλονικής - ΞΑΝΘΗ  0-0 .- ^
ΑΕΚ Αθηνών - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  1-1 .- ^
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ -ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ  1-0 .- ^
ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  3-0 .- ^
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης   --

~*  ΓΙΑ ΤΗΝ Β΄ Εθνική στο ελληνικό ποδόσφαιρο 13η , 14η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ :
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΩΜΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ  1-2 .- ^
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ  1-0 .- ^
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΦΩΚΙΚΟΣ  2-2 .- ^
ΚΑΛΟΝΗ - ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 3-1 .- ^
ΚΑΒΑΛΑ- ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ  1-2 .- ^
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 3-0 .- ^
ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ  0-0 .- ^
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ  0-0 .- ^

~* ΓΙΑ  ΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ στο  Έλληνικό ποδόσφαιρο 6η αγωνιστική :
Νότιος  Όμιλος :
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΦΩΣΤΗΡΑΣ 0-3 .- ^ α.α.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ  1-0 .- ^
ΕΠΙΣΚΟΠΗ - ΡΟΥΒΑΣ 1-0 .- ^
ΓΛΥΦΑΔΑ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ  1-3 .- ^
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ -ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1-1 .- ^
ΧΑΝΙΑ -ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 1-0 .- ^
Βόρειος Όμιλος :
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ -ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ 0-1 .- ^
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 - ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ  1-0 .- ^
ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 1-2 .- ^
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΑ - ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ 1926  --
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ   --

~*  ΓΙΑ ΤΗΝ Δ΄ εθνική Περιφερειακο , 6ος Όμιλος γιά την 8η αγωνιστική:
ΠΦΟ Πανόπουλου - Εθνικός Σαγέϊκων  1-0 .- ^
ΑΧΑΪΚΗ - ΠΑΜΙΣΟΣ Μεσσήνης  1-0 .- ^
ΕΡΑΝΗ Φιλιατρών - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Λαππα  2-3 .- ^
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ Μελιγαλά  3-0 .- ^
ΔΟΞΑ Νέας Μανολάδας - ΔΙΑΓΟΡΑΣ Βραχνέϊκων  2-2 .- ^

~**

***Ένα καταπληκτικό "timelapse" για το λιμάνι της Καλαμάτας¨:
*
** Σοβαρό επεισόδιο Καούνου - οπαδών :




* Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα στην Ελευσίνα ανάμεσα στον Βαγγέλη Καούνο και οπαδούς της Μαύρης Θύελλας , όταν αυτοί φώναξαν στον Βαγγέλη Καούνο "Παίξε μπάλα" , αυτός σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Θάρρους" απάντησε βρίζωντας τους ...Σκηνικό που επαναλήφθηκε πάνω από μια φορά στον αγώνα ...  Ενδιαφέρον παρουσιάζει το ποιά θα είναι η αντίδραση της διοίκησης της Καλαμάτας μετά από αυτό αλλά και οι αντιδράσεις των οργανωμένων .

  *** ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ   ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2012  :
~* http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html  , Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012  , Ημερήσια εκδρομή στην Πάτρα εορτασμός Αγίου Ανδρέα 30/11/2012 .-

  ~**  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/12/01-02-2012.html , Αθλητικό Σαββατοκύριακο 01 και 02 Δεκεμβρίου 2012   .-

~**  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html , Όμορφα και ωραία γράφοντας Αντιγράφοντας , Κυριακή 02 Δεκεμβρίου 2012 ,
 ~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2012/12/03122012.html  , Το Δευτεριάτικο αγιάζι στην ενημέρωση 03/12/2012  .-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/12/03-2012.html  , Το αγιάζι ενημέρωσης την Δευτέρα 03 Δεκεμβρίου 2012  .-
  ~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html , Της Τρίτης το αγιάζι στην ενημέρωση 04/12/2012 .-
~*** ~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/12/04-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης , Τρίτη 04 Δεκεμβρίου 2012.-
~**  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2012/12/05-2012.html  , Το αγιάζι στην ενημέρωση Τετάρτη 05 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2012 .-
1.   ~**   http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8.html   , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) : Πέμπτη 06 Δεκεμβρίου 2012 .-   
~***  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/12/07-2012.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης μας Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2012  .- 
2.  ~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/12/08-2012.html , Στο αγιάζι της ενηγμέρωσης του Σαββάτου 08 Δεκεμβρίου 2012 .-~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/12/08-09-2012.html?spref=fb  , Αθλητικό Σαββατοκύριακο 08 και 09 Δεκεμβρίου 2012
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/12/09-2012.html  , Στην  ενημέρωση  της  Κυριακής 09 Δεκεμβρίου  2012   ,-
  ~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2012/12/to-10-2012.html , To αγιάζι της Δευτέρας στην ενημέρωση 10 Δεκεμβρίου 2012
 ~** 
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2012/12/t-11-2012.html  , Tο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2012/12/12-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2012/12/13-2012.html ,  Στο  αγιάζι  της ενημέρωσης Πέμπτη  13  Δεκεμβρίου  2012 .-
 ~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/12/14-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012.-
~**  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2012/12/15-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/12/15-16-2012.html , Αθλητικό Σαββατοκύριακο 15 καί 16 Δεκεμβρίου 2012.-  

** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/12/16-2012.html  , Στο ασγιάζι της Κυριακάτικης ενημνέρωσης 16 Δεκεμβρίου 2012  .-
~**

 ***    BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :
~ http://www.youtube.com/stamos01 , =2189   video.-
~ http://www.youtube.com/vlasiskal , = 409   video.-
ΣΥΝΟΛΟΝ  :  3074  Βίντεο ν  Αναρτημένα  .-  


*** ΑΘΛΗΤΙΚΟ  ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ  μέσα από  Βίντεο : ΔΕΙΤΕ  ΤΑ ! :


~*** ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2 , 1-12-12 P1030840.MP4 : http://youtu.be/o8ZTTL-DvyI , ~*** Πανιώνιος -ΟΣΦΠ 1-2 P1030839.MP4 : http://youtu.be/WuYbTGTEdXQ , ΒΕΡΟΙΑ -ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ φάσεις α΄ ημίχρονο P1030873.MP4: http://youtu.be/cwePq7lu3VQ  , ΒΕΡΟΙΑ -ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-0 1ο γκόλ P1030874.MP4 : http://youtu.be/uTRuEronzAQ  , ΒΕΡΟΙΑ -ΠΑΟ 2ο γκόλ 2-0 P1030875.MP4 : http://youtu.be/sLL4aAKWncU  , Βεροια - Παναθηναϊκξος 3-0 3ο γκόλ P1030877.MP4 : http://youtu.be/gDL91BTCaQ0  , ~** AEK -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 70΄ Φάσεις 1-0 P1030871.MP4 : http://youtu.be/pvM9EbZ2ZIA  , ~** ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1 76΄Ιγκλέσια γκόλ P1030872.MP4 : http://youtu.be/-T18pQOmJTY  , ~** ΑΕΚ -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0 66΄ Σταμάτης γκόλ P1030870.MP4 : http://youtu.be/A9STHH6twdE  , ~** ARHS XANTHI 0-0 α΄ ημίχρονο P1030864.MP4 : http://youtu.be/Xdyg4ZfAtZY  ,

~** Άρης - Ξάνθη 0-0 φάσεις Β΄ Ημιχ. P1030859.MP4 : http://youtu.be/xFkh-d8tnUQ  

~** ΑΡΗΣ - ΞΑΝΘΗ 0-0 β΄ημίχρονο P1030858.MP4 : http://youtu.be/P5Yv-EuiGcQ  ,


**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου